Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia1988....

co ja narobiłam pomocy

Polecane posty

Gość Rogaty666
Julia jest kolejnym przykładem zakompleksionych lasek... Ci którzy mają duże penisy są fajniejsi... WY*IERDALAĆ !

Gość gość
Julio nie przejmuj sie! Nie wiem czy oni wszyscy na tym forum zazdrosni czy po prostu im sie nudzi. P.o. pierwsze to gratuluje udanego zycia milosnego I seksualnego. Nie dosc ze wychodzisz za Maz to jeszcze masz kochanka. Super. Wiec po pierwsze jezeli juz chcesz zdradzac to rob to z glowa! Uwazaj zeby po 1 nie zranic ukochanego poniewaz go kochasz prawda? Nie wiem jakie sa twoje rozterki czy sumienie, ale przyznanie sie do zdrady nie zawsze jest najlepszym pomyslem. Chyba bardziej chodzi o to jak sama sie czujesz z tym faktem. (Moze sie wyspowiadaj przed slubem, zaprzestan zdrad od teraz I przestan sie obwiniac?)Moze nie powinnas za swoje wyrzuty sumienia obarczac meza? Zdaje sie ze jestes bardzo mlodziutka i chyba to dla Ciebie nowa sytuacja. Faceci sie w ogole nie przejmuja takimi rzeczami. Jesli oni zdradzaja to jedyne na czym im zazwyczaj zalezy to aby obie partnerki sie nie dowiedzialy I zeby mogli dalej bawic sie w najlepsze a nikt ich na forach od k***w nie wyzywa . A moze on tez kiedys Ciebie zdradzi jak dran albo w ogole rzuci nawet jesli sie teraz nie dowie i przynajmiej nie bedziesz sie czuc jak gowno bo nie ty pierwsza bylas idiotka. A poza tym kobieta z udanym zyciem seksualnym jest atrakcyjniejsza dla partnera I plci meskiej ogolnie. Zycia jest p.o. to zeby z niego korzystac . Ja to Ci zycze zeby Ci sie Twoje malzenstwo udalo jak najlepiej . Po pierwsze to sie zastanow dla czego zdradzasz. Dreszczyk emocji I chec tego co nie wolno? A moze jakies braki w Twoim zwiazku? Moze Twoj partner nie daje Ci czegos co daje Ci kochanek? Moze warto o tym z nim porozmawiac? Sama wiesz najlepiej.Moze brakuje w zwiazku dreszczyka emocji? Albo jakichs emocji? Moze nie czujesz sie kochana? Moze moglibyscie nad tym popracowac? A moze zdradzasz tylko dla tego ze brakuje Ci seksualnych wrazen? Moze warto cos urozmaicic z Mezem? A moze po prostu boisz sie tego kroku jakim jest slub? to w koncu powazna sprawa. I j3szcze Przyzec ze od teraz Bedzie sie uprawiac sex z tylko Ta jedna osoba....brrrr. nie obwiniaj sie ! Wszyscy jestemy tylko ludzmi. Prawdopodobniej najlepiej by bylo jesli zaprzestalabys zdradzania meza po slubie i wytlumaczyla swojemu kochankowi ze nie chcesz juz wiecej krzywdzic kogos kogo kochasz I dokonalas wyboru.Mam nadzieje ze nie bedzie Cia szantazowal. I zapomnij o tym, skup sie na tym co masz przez soba.zycie ze wspanialym Mezem. Malzenstwo to nie zawsze roze I jesli na serio chcecie byc ze soba to na. pewno Wasza milosc bedzie wystawiona n.a. niejedna jeszcze probe. Jesli n.a. pewno chcesz sie przyznac to musisz byc bardzo ostrozna , zapwnic o swojej milosci, podbudowac jego Ego ze I tak jest lepszy w te klocki itp i byc gotowa ze on moze zerwac z tego powodu I go stracisz! Powodzenia! Nina

Gość gość
Odpisywać na post sprzed 7 lat..?

Gość gość
No wlasnie, dobre :D