Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromny i wesoly czlowiek

Jaka praca dla geografa w Londynie

Polecane posty

Skonczylem ten kierunek w Polsce kilka lat temu. Czy mam sznase znalezc prace jako geograf w Londynie.

jezeli tylko "skonczyles kierunek" - to nawet geografem nie jestes co najwyzej absolwentem geografii;-)) co innego gdybys mial praktyke w zawodzie - tak wiec w londynie albo ja zdobedziesz - prawdopodbnie od podtsaw albo bedziesz traktowany jak absolwent liceum;-)) as easy as it is;-))

Gość a co ty chcesz robic
uczyc w szkole geografii ????

Gość nie rozumiem tego po
nie rouzmiem tego podejscia polakow z polski... nie rozumiecie ze nie liczy sie co skonczyliscie? liczy sie to, ile macie experience/lat pracy w danym zawodzie,. mozesz skonczyc florystyke, ale jesli jestes super finansista i wzieli cie z otwartymi rekami na Wall Street to znajdziesz prace wszedzie, rozumiesz aluzje? albo jestes w czyms dobry i masz staz pracy, samym byciem absolwentem polskiej uczelni swiata nie zwojujesz. mozesz z=sobie dorobic jakis certyfikat ale zalezy co chcesz robic

W sumie wiem o tym ze tutaj jak i w wielu innych miejscach liczy sie to co sie umie. Jednak gdzies trzeba zdobyc ten staz, doswiadczenie... Kiedys sie oglaszalem do pracy w biurze turystycznym za darmo. Mialem jedna oferte ale nie skorzystalem. Generalnie za malo robie wtym kierunku aby zdobyc doswiadczenie. Jestem troche juz "wypalony". Chyba ponownie sprobujeposzukac pracy jako "wolontariusz".