Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elephronic

jak otworzyc polski sklep w Londynie

Polecane posty

Gość elephronic

jak w tytule,czy ktos moze mi powiedziec od czego zaczac? z gory dziekuje

a ja zapytam inaczej - a dlaczego akurat polski? orientowales/as sie co do zapotrzebowania na polskie produkty?

w londynie polskie sklepy sa przewaznie w kazdej dzielnicy;)) wiec przemysl czy to taki dobry biznes. oprocz tego poslkie prudkty mozesz dostac u kazdego ciapaka . ten biznes byl dobry ale dawanooo temu.

Gość obecnie to kiepski pomysl
przemysl to

Gość ponawiam pytanie....
no czy ja wiem, niedaleko mojego domu jest polski sklep otowrzyli go jakies 1,5 roku temu i ma sie SWIETNIE , niedawno zatrudnili 2 pracownice i widze ze szefowa tez coraz czesciej tam przyjezdza i tez obsluguje.

Jak otworzyć? Na pewno można to zrobić o wiele sprawniej niż w Polsce.

Gość ALE OD CZEGO ZACZAC?
widze,ze nawet jak jest sklep kolo sklepu to daja sobie rade,nie wiem na jakiej zasadzie to dziala ale chcialabym sprobowac,wiec czy ktos mi powie od czego zaczac(przypuszczalnie lokal juz mam) dzieki

Gość jiuhiu
uwielbiam takich ludzi, ktorzy pojecia nie maja o prowadzeniu dzialalnosci, nie maja obeznania w branyz, ale marzy im sie wlasny BIZNES i mysla, ze wystarczy troche kasy, a wszystkiego innego dowiedza sie na forum:D

Gość jakim trzeba byc głupkiem.....
zeby o takie rzeczy pytac na kafe zamiast udac sie di urzedu i tam popytac,OMG..

uprzednio wybrany sklep polski, najlepiej pod osłoną nocy otwieramy za pomocą ciężkiego łomu, zwarzając przy tym by nie narobić zbyt dużo hałasu co mogłoby zwrócić uwagę osób nieporządanych :o

Gość stefan spod 13stki
hahahah jozek twoj pomysl jest najlepszy :) mysle, ze spodoba sie autorce topiku hahahahaah

Gość Jacek1980
Interesowalem sie tez otwarciem malego sklepiku poza Londynem, ale zrezygnowalem, bo nie udalo mi sie uzyskac kredytu. Duzo sie dowiedzialem o tym biznesie z tej strony www.otwieramsklep.co.uk Warto najpierw poczytac na stronach ile trzeba miec kasy, i co najpierw zalatwic.