Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość instal-sol

Tarnowskie Góry Instal-Sol

Polecane posty

Gość instal-sol

znacie tą firmę?

Gość gość
Tak. Nie polecam. Umawiać się i nie dotrzymuje terminów. Nie odbiera telefonów.

Gość gość
Umówiliśmy się na instalację pieca. Wrzesień był. Gdybyśmy polegało na tej firmie zamarzlibyśmy

Gość gość
Polecam. Firma wykonywała u mnie instalacje C. O. I układ solarny w ramach programu ograniczania niskiej emisji. Prace zostały wykonane bardzo rzetelnie i czysto. A później w wyczerpujący sposób zostałem zapoznany z działaniem zamontowanych instalacji

Gość Mieszkanka Kalet
Polecam z czystym sumieniem. Przede wszystkim jestem zadowolona z poziomu doradztwa. Nie jestem specjalistą w temacie, a chcę, żeby instalacja była wykonana prawidłowo. Także jestem pod wrażeniem cierpliwości do mnie. Pytań było mnóstwo. Ale dzieki temu mogliśmy zamówić taki piec jako spełnia teraz nasze wymagania. To jest jednak inwestycja na lata. Także z perspektywy czasu wiem, że ten czas na pytanie i konsultowane nie był stracony.

Gość Kaśka_gość
Jakieś 3 miesiące temu firma Instal-Sol wymieniała mi piec. Straszna zima, awaria pieca u mnie w domu a Pan Mariusz szybko i sprawnie wymienił mi piec. POLECAM

Gość gość
Polecam,firma wykonała u mnie w nowym domu całe centralne ogrzewanie plus woda, perfekcyjnie,fachowo i rzetelnie ,mogę z czystym sumieniem polecić ,poza tym widziałem nie jedna robotę tej firmy przed podjęciem decyzji o wykonawstwie u mnie. naprawdę warto polecić !

Gość gość
Kompletne dno szkoda czasu i nerwów