Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisabeth123456

Jak zaprosić kolegę na wesele?

Polecane posty

Gość Lisabeth123456

Za miesiąc mam wesele koleżanki. Wiem, że będzie fajna zabawa, bo fajna paczka ze studiów będzie i bardzo mi zależy na tym żeby iść. Oczywiście mam problem bo nie mam faceta wiec muszę zaprosić jakiegoś kolegę. Tylko oczywiście wszyscy bliscy kumple zajęci. Pomyślałam o koledze którego znam jeszcze ze studiów. Ale nigdy nie mieliśmy jakiegoś szczególnego kontaktu, rzadko rozmawialiśmy, ale ogólnie był fajny. Zastanawiam się jak on zareaguje na taką propozycję od koleżanki, której nie widział już kilka miesięcy. Kurcze, stresuję się trochę :/ powiedzcie mi jak wy w ogóle odbieracie takie propozycje towarzyszenia na weselach? czy kolega nie pomyśli sobie też zbyt wiele jak go o to poproszę?

Najpierw dowiedz się czy ma dziewczynę :) a jeśli nie ma to powiedz o co chodzi i zobaczysz co powie. O ile nie należy do ludzi, którzy nienawidzą wesel pewnie się zgodzi.

Gość Lisabeth123456
No właśnie najpierw reaserch czy ma kogoś. W sumie to wesele koleżanki, którą on też zna więc może nie będzie tak źle:)

Gość ladaco po mutacji
zapytaj czy nie chciałby ciebie po oczepinach przelecieć w kiblu, na pewno się zgodzi:D