Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnwsddedededed

Skąd te dziewczyny biorą pieniądze na ciuchy?

Polecane posty

Gość dnwsddedededed

znam dziewczyny,które są mało zamożne ,a maja fajne ciuchy,kosmetyki...wybielane zęby, włosy od fryzjera czy tipsy. oczywiście plus solarium skąd one maja na to kasę? ja mam dośc dużo kasy ,a mam od nich mniej ciuchów

Gość sssssss,
Może pracują w agencjach.

Gość dnwsddedededed
watpie .. jedna pracuje w galerii handlowej tomoże jakeś promocje? sama nie wiem..albo wszystkie pieniądze idą im na ciuchy? Mam więcej kasy od nich i to sporo ,a ciuchów dużo mniej dziwne to jest..

Gość 222222
może kupują w second handach...

Gość sssssss,
Piszesz, że jedna pracuje w galerii handlowej. No to pewnie jest galerianką.

a najprawdopodobniej maja tak nasrane we łbie, że większość kasy wydaja na ciuchy... znam takie... co to książki nie kupi, do kina nie pójdzie, bo na nową bluzkę zbiera, która 200zł kosztuje..

Gość qdfgyhertyuio
co to za gowniane pytanie jak ktos ma pieniadze na nowe spodnie czy fryzjera to zaraz obciach co to za skurwysynski popierdolony kraj - tego sie w ogole czytac nie da - http://www.youtube.com/watch?v=KHaqkgMgj-E

Gość dnwsddedededed
albo taka moja koleżanka.. studiuje ,większość kasy idzie na jej studia ,rodzice są nie zbyt zamożni , sponsora watpie żeby miała , faceta nie ma , a chodzi zawsze taka odpalona ,że szok.. Nie wiem czy one wyszukuja jakieś promocje czy co?

Gość róża roślinka nieduża
Podejrzewam, że one wszystkie pieniądze wydają na ciuchy i wybielanie zębów. Teraz to się dla ludzi liczy. A to, że np. nie mają pieniędzy na kupno albo wynajem mieszkania, to już nie jest takie ważne.

Gość ggghytcgbjk
jak pracuje w galerii handlowej w butiku, to ma zniżki czasem nawet do 70%, często dziewczyny pracujące w różnych sklepach się wymieniają rabatami po znajomości. więc jak za ciuchy płaci powiedzmy maks. połowę, to może resztę zainwestować w siebie- w solaria i te inne ;)