Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

włosy u facetów

Polecane posty

Co się dzieje ze współczesnymi facetami w kwestii włosów: monotonia na całego. Niemal jak w wojsku obowiązujące wydaje się być krótkie obcięcie na jeża. Nastolatkowie mają jeszcze włosy różnej długości, ale to co się dzieje u dwudziestoparolatków wzwyż to już jest powszechna uniformizacja. Sam mam włosy dłuższe. Nie żaden kucyk, ale takie że mam co czesać. Jestem też dlatego często uznawany za młodszego niż jestem, bo przecież w moim wieku jakby nie wypada mieć nieco dłuższych włosów. Zauważyliście taką tendencję?

Gość jjewicz
dluzsze wlosy sa dla kobiet albo emo

mi sie jezyk podoba:) jakbym byla facetem to zaraz bym sobie jezyka sprawila-przeciez to takie proste-myjesz wlosy tym samym zelem co cialu,potem przetrzesz recznikiem i juz suche.cudowna prostota!a tak mecz sie z ozywkami,rozczesywaniem,suszeniem...bleee

mi suszenie włosów zajmuje jakieś 5-6 minut, plus rozczesywanie, ale wyglądam w nich dużo lepiej, niż w tym osławionym jeżyku. Moim zdaniem takie włosy pasują żołnierzowi. Na Zachodzie większość facetów ma dłuższe włosy.

Gość andzej z radomia
tak na zachodzie sporo facetow wyglada juz jak kobiety

ale ja nie wyglądam jak kobieta. Mam po prostu włosy dłuższe, niż jeżyk, ale nie takie jak np. Majdan, który chyba też zresztą źle nie wygląda.

spójrzcie np. na prezenterów, na gwiazdy kina itd. Wszyscy mają dłuższe włosy, an nie wyglądają przecież jak kobiety.

prezentów? nie mogę sobie przypomnieć aby któryś miał dłuższe włosy niż 5 cm. po za tym mało któremu facetowi pasują długie włosy.

Gość ania ze szczecina
a na cipce te4z masz dlugie?

Gość ja pierr...
A mi dłuższe włosy u faceta kojarzą się z Pryszczami, tłustymi włosami, smarkactwem i kozami w nosie:) ogólnie brakiem higieny

ja pier: akurat w moim przypadku nie są przetłuszczone, bo myję je co drugi dzień, o higienę też dbam, nawet bardzo, smarkaczem też nie jestem, a o pryszczach to już nawet nie pamiętam kiedy je miałem. Więc nie bardzo trafione.

Gość ja pierr...
ja nie pisałem konkretnie o tobie:) tylko to co widzę na ulicy

Gość taki Jonny B.
ja pierdole co drugi dzień myjesz włosy? :O ja musze się króciutko ścinać na kilka mm bo mam zakola i dłuższe mi nie pasuja a chciałbym mieć troszke dłuższe :(

taki Johnny: no widzisz, robisz to z konieczności. A co w tym dziwnego, że myję je co drugi dzień. Nie chcę mieć przetłuszczonych. Ile masz lat?

Gość andzej z radomia
wiesz ze 80% pedalow ma dluzsze wlosy

Gość ja pierr...
to dziwne, że kąpiesz się (chyba) co dziennie, a włosów przy okazji nie myjesz?

kąpię się wieczorem, a włosy myję rano. Wieczorem jakoś mi się nie chce, bo przez sen i tak by się... rozwaliły.

Gość ja pierr...
no to masz problemy jak BABA!

Gość ja pierr...
Poza tym jest taka sprawa, że faceci mają krótkie włosy, bo często pracują fizycznie, zawodowo lub z pasji i długie kłaki im po prostu przeszkadzają, co innego kobiety, one mają tylko ładnie wyglądać i pachnieć:)

ja po prostu w takich krótkich trochę nie bardzo wyglądam. Kojarzy mi się to z jakimś żołnierzem albo policjantem. A nie jestem ani jednym ani drugim.

pisząc o krótkich włosach piszecie głównie o wygodzie, jaka towarzyszy ich utrzymaniu, a nie ich wyglądzie.

Gość sexmisyja
"Kojarzy mi się to z jakimś żołnierzem albo policjantem. A nie jestem ani jednym ani drugim" Tylko że żołnierz czy policjant, oprócz fryzury musi mieć dobrze zbudowaną sylwetkę, a chuderlak nawet jak bedzie miał tego jeżyka, to z policjantech raczej się nie kojarzy:p

ale moda na taką fryzurę przyszła chyba z tamtych kręgów. No i z kręgu przestępców, opryszków i innych takich nieciekawych typów.

Gość ugdshfuido
Autora zatkało ze wstydu