Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ynele

pytanie mam

Polecane posty

Gość ynele

W sumie to az nie takie wazne, ale z czystej ciekawosci, chcialabym wiedziec czy moj dawny chlopak ma mnie jeszcze na liscie gg. Ktos kiedys pisal w jakims topiku, ze to mozna latwo sprawdzic. Czy ktos z Was przypadkowo wie, jak to sie robi? Dzieki za pomoc!

Gość ale pauka
pakuj tornister i wypad do budy

Gość hvbgfsexdcfvgbnjmk,lxdcfhjbn
napisz do niego co u ciebie jak napisze kim jestes to juz wszystko bedziesz wiedziala;)

Gość ynele
metody, piescia w twarz, to nie moja dzialka. Poprosze o troche inteligencji i pomyslunku. Jesli ktos nie wie...niech zamiast pisac niedorzecznosci...wypije poranna kawe (dresiarze, ewentualnie piwko pod kioskiem).

Gość anetaaa833
można sprawdzić, jak ma się to nowe gg, tam sa rozne zakladki po prawej i jak zalogujesz sie do strony gg w necie to tam znajomych masz, jak klikniesz na jego nr to Ci sie pokaze, czy on Ciebie ma ,czy nie.........

Gość ynele
anetaaa833 Dziekuje, ale jeszcze nie calkiem rozumiem. To znaczy jak otworze okienko gg i pokaze mi sie lista moich znajomych, to gdzie sa niby te zakladki. Mozesz napisac mi troche dokladniej, krok za krokiem. Jestem slaba w te klocki, bo sie na ogol takimi rzeczami nie zajmuje, ale akurat cos mnie chwilowo naszlo (kobiety maja czasem kaprysy, haha)