Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieq222

Prezent urodzinowy dla 60latki POMOCY>

Polecane posty

Gość agnieq222

Mam problem. Moja przyszła teściowa ma urodziny. Chciałabym kupić jej coś, ale kompletnie nie wiem co to mogłoby być. Jestem zdana tylko i wyłącznie na siebie, bo mam pojechać sama więc nie mogę liczyć na pomoc narzeczonego, bo mamy się spotkać na miejscu zresztą on powie kup kwiaty. Nie wiem co mogłabym kupić. Jest to ważne dla mnie chciałabym kupić coś sensownego. To będą 60 urodziny. Po za tym mieszkają na wsi. Ubranie, kosmetyki odpadają, bo w ogóle takich specyfików nie używa prócz szamponu i mydła. A z ubrań na pewno nie trafię w jej gust. Kompletnie inny styl niż ten, o którym ja myślę. Nie jest to elegancka pani. Więc wiem, że gdybym kupiła jakąś bluzkę czy apaszkę to by jej nie nosiła.. a nie kupię przecież takiej typowej babcinej, bo co to za prezent. A ona właśnie ubiera się tak typowo jak starsza pani. I żadnych nowości nie zakłada, a kiedy co kolwiek dostanie do odklada do szafy, bo to od święta. A ostatecznie nawet od swieta zaklada cos swojego, dwudziestoletniego.. mam problem poradźcie prosze:) bede wdzieczna przeogromnie. Mam czas do soboty

Gość pytacz pytaczek
jeżeli to nie prowo, to kup jej wibrator

Gość agnieq222
Puknij się w głowę, Wibrator na prezent dla 60 latki Naprawdę potrzebuję jakiegoś naprowadzenia, bo nie wiem w którym kierunku szukać.. pustka w glowie

Gość salianka
A gdybyś kupiła jej coś z biżuterii? Starsze panie lubią klasykę - perły, korale...Choć nie wiem jakim budżetem dysponujesz, to raczej droższy prezent. Może jakiś piękny album ze zdjęciami (np.z miejsca,które marzyła,by odwiedzić,ale nie była). Może być rzeźbione pudełko na biżuterię (czy inne drobiazgi).Obraz, płaskorzeźba w klimacie jej domu (wbrew pozorom można kupić stosunkowo tanio).

Gość kkkkkk:
właśnie, wibrator najlepszy, ty nawet nie wiesz jakie 60 latki mają duże potrzeby seksualne

Gość bukaaa
jeżeli nie chcesz kupowac nic do domu, to może pomyśl o koralach albo łańcuszku? Dla mnie bardzo dobrym prezentem jest album, ale z twojego opisu wnoszę, ze teściowej ten prezent raczej nie przypadłby do gustu.

Gość BARDZO WAŻNA INFORMACJA
kup jej MOHEROWY BERET poświęcony przez ojca dyrektora

Kup jej małą torebkę w kolorze czarnym albo ciemny brąz taką matową na krótkich rączkach bez dodatków będzie miała na wyjścia do kościoła , ścierki do kuchni w kwiaty , ręczniki , obrus , a Ty już u niej byłaś ? to jest też ważne .

Gość agnieq222
wlasnei dlatego mam duzy problem. Rozaniec.. nie jest to taka zawzieta katoliczka. Do kosciola chodzi i rozaniec na pewno posiada, ale chcialabym cos innego kupic. Cos dla niej. Bizuteria moze i tak, ale jakas delikatna.. jakis cienki zloty lancuszek np. z medalikiem, bo korali na pewno by nie zalozyla nigdy.

Gość agnieq222
Tak byłam jestem w związku od 3 lat i często wpadamy do jego mamy. Jednak ciężko mi stwierdzić co mogłoby jej się spodobać. A nie chcę kupować tylko kwiatów, bo to okrągła rocznica urodzin. Zawsze kupowalismy wlasnie kwiaty, zyczenia byly i tyle. Ale tym razem wiem ,ze musze sie bardziej postarac.

Gość bukaaa
A może ładny skórzany portfel?

A więc kojarzysz mieszkanie , może jakiś wazon na te kolejne kwiaty ,obraz bez wyraźnej tematyki , zegarek , wiesz ja piszę to co kupujemy mojej babci :) i jest zadowolona

Gość agnieq222
w sumie to podoba mi sie pomysl z jakims zegarkiem lub portfel. To zawsze czlowiekowi jest potrzebne niezaleznie od wieku. Dziekuje:)

Gość truskawkowapolewa
A może kup jej coś przydatnego do domu. Ja niedawno sprezentowałam mojej cioci w podobnym wieku do twojej teściowej młynek do kawy i kawę i była ona bardzo zadowolona. Takie młynki możesz znaleźć w przystępnej cenie na magicznaplaneta.pl Może twoja teściowa doceni taki prezent tak jak moja ciocia.

Gość ZakupoweSzalenstwo
Śmieszne prezenty na 60. urodziny :) Na pewno się nie zawiedziesz http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/60-tka/223 Wysyłka w 24 h lub odbiór osobisty w Warszawie, w Hali Kopińskiej. Gorąco zachęcam do odwiedzin :)

Gość agnezz66
Może nauka korzystania z komputera i internetu? ;) Możesz teraz znaleźć w sieci sporo stron przeznaczonych teściom właśnie dla osób starszych :) http://senioralna.tv/

Gość sirlin
Nie wiem czy perfumy to taki dobry pomysł ale moim zdaniem nie. No chyba,że wiesz na 100% czym psika się Twoja ciocia. Jestem zdania,że o wiele lepiej bedzie sprezentować jakiś śmieszny gadżet jak te: http://www.goodies.pl/369-prezenty-dla-cioci Ewentualnie jeśli ciocia należy do bardziej powaznych osób kwiaty plus bombonierę. Może weź również pod uwagę kupno świecy yankee Candle?

Gość gość
bizuteria chyba najlepiej, albo jakis zegarek na bransoletce...popatrz sobbie na www.e-zegarki.pl maja duzy wybor i dosyc dobre ceny

Gość gość
Perfumy ryzykowne, lepiej jakis elegancki balasam, karnet do SPA, markowy "damski" alkohol, jesli ma ogrod- jakas fajna roslinę. ksiazke lub album z obszaru jej zainteresowań, coś na stół typu taca, cukiernica platerowana czy jakis podobny bajer, sporo tego jest, a posterbrzane do wszystkiego pasuje.

Gość gość
Znam to też jechałam ostatnio do mojej chrzestnej - ma 64 lata i miałam mega problem co jej kupić. Staneło na porcelanie. Dostała filizanki do kawy bo wiem że dużo jej pije. Kupiłam jej ze sklepu DUKA - https://dukapolska.com/porcelana-i-ceramika/filizanki Ale byla ulga jak się okazalo ze sie jej podobaja :D

Gość gość
My na okrągłe urodziny mamy zorganizowaliśmy pokaz fajerwerków. Była zaskoczona i wzruszona, sądzę, że taki pokaz o wiele lepszy niż kolejne rzeczy materialne. Pokaz organizował http://www.fajerwerkigorzow.pl/ bardzo fajne mają pomysły.

Gość Kosmooosik
może jakieś dobre winko, to zawsze pasuje, taki uniwersalny prezent dla każdego. Sama często tak robię, wina zamawiam online w sklepie http://www.wina.com.pl/

Gość asanka87
ja dla ciotki z która nie będe się widziała zamawiam na http://e-torty.pl/kategoria/boze_narodzenie do tego pewnie jeszcze jakieś kwiaty lub kosmetyki jej wyślę i myslę że będzie nieźle zaskoczona i zadowolona z takiego prezentu :) wg mnie takie prezenty z zaskoczenia to dopiero coś!

Gość qwxc189
A weź poleć stronę z prezentami personalizowanymi?

Gość gość
Ranking na http://rankingcisnieniomierzy.pl/ jest profesjonalnie zrobiony, mogę polecić – przejrzysty czytelny z dużą liczbą różnych ciśnieniomierzy także można sobie dobrać coś indywidualnie pod swoje potrzeby.

Gość gość
kup jej zwykly, ale elegancki zegarek na reka i/ lub lancuszek z jednym breloczkiem. Lancuszek raczej srebrny. To wlasnie dostalam od synowych (mam na razie tylko dwie) wlasnie na 60- tke.;));))

Gość Kamila
Dnia 26.10.2018 o 18:12, Gość gość napisał:

kup jej zwykly, ale elegancki zegarek na reka i/ lub lancuszek z jednym breloczkiem. Lancuszek raczej srebrny. To wlasnie dostalam od synowych (mam na razie tylko dwie) wlasnie na 60- tke.;));))

Dokładnie! My kupiliśmy zegarek jordan kerr. Ładnie się prezentuje, a nie był drogi i to też zawsze trafiony prezent.

Gość Darud

Zegarek??. Po to aby odliczala czas do końca??. Sam mam dylemat i chyba będzie coś ze srebra na rękę.

Dnia 7.04.2019 o 20:40, Gość Kamila napisał:

Dokładnie! My kupiliśmy zegarek jordan kerr. Ładnie się prezentuje, a nie był drogi i to też zawsze trafiony prezent.