Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miamiiiiaaaa

Ciąża? Proszę o szybkie odpowiedzi.

Polecane posty

Gość miamiiiiaaaa

Kochaliśmy się bez zabezpieczenia, nie doszło do wytrysku - On po 5 minutach we mnie założył gumkę. Dostałam okres w planowanym terminie, powinnam go mieć do soboty (dostałam w niedzielę). A tymczasem jest środa, a mi już się skończył. Ciąża? Jak sądzicie? zaczęłam właśnie dietę - wczoraj pierwszy dzień. Pierwszy raz w życiu. Iść zrobić na wszelki wypadek test, czy raczej mało prawdopodobne?

seksi się a nie wie że preejukat wydzielający się przed wytryskiem może zawierać plemniki.

test zawsze warto zrobic jesli masz watpliwosc. na moje oko nie jestes ale jak ja czy ktokolwiek moze Cie o tym zapewnic tu na forum? nie zadawaj tu takich pytan bo co najwyzej zaraz Cie nawyzywają :O idz po test i sie uspokoj.

Cześć, moim zdaniem też nie jesteś. Testu nie rób wcześniej niż w dniu okresu. I nie stresuj się, bo przez to okres może się spóźniać. Po kilku dniach stosowania dity nie powinno być zaburzeń w funkcjonowaniu układu hormonalnego, więc to nie powinno wpływać na długość okresu. Raczej wiosna ! :)

Gość miamiiiiaaaa
Wiem, że zawiera plemniki, zmylił mnie trochę ten okres (chociaż i to można mieć 3 miesiące w ciąży). I nie martwię się ewentualną ciażą, tylko tym, że mogę nieświadomie zaszkodzić dziecku dietami. Idę dzisiaj po test.

Gość kura2222
o boze jaka kretynka

Gość BARDZO WAŻNA INFORMACJA
gratuluje przyszłej mamie, wiem,ze jesteś biedna, czy chcesz ubranka dla dziecka?

Gość miamiiiiaaaa
Nie, nic o biedzie nie pisałam. Mam 25 lat i dobrze zarabiam, podobnie jak mój kochany mężczyzna. Jeśli nic nie wnosisz do tematu, to żegnam, bo nie życzę sobie wyzwisk pod swoim adresem.

Cześć mam prośbe lub pomoc czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie czy mogę być w ciąży?? Miłam okres 07.04 w 29 dniu dostałam rzadko kiedy ze mi sie spóżnia z moich obliczeń dni płodne powinam mieć do 26.04 a kochałam sie z moim i nam prezerwatywa pękła w 23.04 niewiem co mam myślec o tym okres mam dostać w 5.05 jak myślicie bede w ciąży?? bóle brzuszne mam już powoli tak jak przed okresem ale piersi sa bez zmian i nie robiłam testu jeszcze prosze o odpowiedz