Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitryibv

strój na zako.ńczenie roku szkolnego

Polecane posty

Gość nitryibv

bo mam zamiar sie ubrac w czarne spodnie (rurki) taką białą tunike (myślę że podchodzi pod elegancką)i buty na obcasie mniej wiecej takie: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOkX MkTut67_jIB3BFOSW_8qj7XBYF_oezWdtLGbk_Zse5P6Xv&t=1 co myslicie o tym?

Gość ssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaa
gówno kurwa

Gość nitryibv
gówno to zjadasz na sniadanie, ja poprosze normalne opinie

Gość nitryibv
tys widział/a burdel :O

Gość nitryibv
wypierdalaj jak nie masz nic do powiedzenia p.s kończe LO

Gość nitryibv
zaxhowuje sie? skad wiesz jak sie zachowuje? :O zapytałam tylko, a ty kurva srasz ogniem przychlaście

Gość nitryibv
jak nie znasz sie na modzie to won :O skonczyłam z toba rozmawiać

Gość nitryibv
zapytaj kolezanek a nie na forum głupio sie pytasz, jak i tak nikt nie odpowiada :o

Gość nitryibv
bo tru same walikonie siedza

Gość nitryibv
tu mozesz co najwyżej dostac porade jak zwalic konia, jak zdradzic zone meza pochwalic sie bogactwem i brzydkim dzieckiem, zeliwnymi kaloryferami albo tym, ze złapałaś faceta na dzieckpooooo:o nic innego nie licz baby

Gość sama czochrasz się po cipie
więc zamknij się łaskawie. Tak to się możesz ubrać do pubu, zakończenie roku to oficjalna okazja, na którą znawczyni mody z bazaru trzeba się ubrać elegancko. A to, że ubierzesz zwykłe ciuchy, tylko w "odpowiednim kolorze" nie zmieni faktu, że będą to ubrania nieadekwatne do wydarzenia. Będziesz wyglądać jak idiotka, której tak bardziej zależy na lansie niż na uszanowaniu miejsca i ludzi, którzy się tam zjawią. Ubierając się w ten sposób okazujesz właśnie nie tylko brak taktu, ale właśnie brak szacunku. Jednak trudno to pojąć komuś o tak wąskich horyzontach... Naprawdę tak trudno jest ubrać spódnicę, białą bluzkę i eleganckie buty z zakrytymi palcami, na średnim obcasie? To jest w końcu tylko kilka godzin, a po tym wydarzeniu możesz biegać w rurkach i szpilkach do woli.

Gość nitryibv
weź mnie wlikoniku nie pouczaj, ubiore sie jka mi bedzie pasowało anie jak mi moherowy elektorat każe :O jestescie ebznadziejnu nawet na proste pytanie nie umeicie odp bez madrzenia sie idioci i walikonie :o

Gość nitryibv
oj wy tepe pały, zazdrościce z e jestem młoda i szalona i umiem sie ubrac mam swietny gust i smak wy przegrańcy :o