Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo tego chce!

Chcę być piękna!

Polecane posty

Gość bardzo tego chce!

Mam 19 lat a za sobą bagaż doświadczeń i upokorzeń. Teraz wiem LICZY SIĘ URODA PIĘKNO.... tylko takie kobiety są adorowane są w centrum zainteresowania tylko takie kobiety są szczęśliwe . ja jestem brzydalem jak ja tego nie nawidzę.... mam z tego powodu depresje. dostaje już szaleństwa bo niesamowicie chce zmiany ale wiem że to nie da zrobić się od ręki...trzeba zasobów pieniążków... Zaczęłam od zębów chce je wyleczyć następnie aparat + napewno wybielenie.. Odchudzanie chce prowadzić zdrowy tryb życia. . . Zapuścić włosy i nie farbować ich narazie..Składać pieniądze na zabieg... nie nie nie chce sztucznych cycków i nie mam listy operacji plastycznych które mi się marzą ... Chciałabym tylko wyeliminować garb nosa i powiększyć sobie usta... dbać o paznokcie i napewno zmienić styl ubierania się.. Kim jestem teraz? mam kilka włosów na krzyż kruczoczarne krótkie, krzywy nosek usta małe, zaokrąglona wiecznie w adidaskach i dżinsach kurtka .. wiem trzeba determinacji i ....pieniędzy:) ale chyba warto jak myślicie?

co najmniej kilka rzeczy możesz łatwo i bezboleśnie zmienić :) np. odchudzanie, ćwiczenia fizyczne - to nie generuje kosztów :) ale Ty chcesz natychmiastowego efektu, a tak się nie da

Wystarczy, że zaczniesz ćwiczyć i zdrowo się odżywiać. Podstawą urody jest właśnie ruch i dieta. Tylko nie stosuj diet ograniczających drastycznie kalorie, lepiej więcej doćwiczyć niż nie dojeść ;) Odpowiednia ilość witamin i mikroelementów poprawi Twoją skórę. Dodatkowo jakiś zabieg regenerujący włosy, odżywki etc. Zęby też ważna sprawa, ale tu koszty nie są zbyt duże. Operacji ust i nosa nie ma sensu robić.

Gość racjonalistka!!!!!!
Jedno co Ci moge doradzić to schudnij! Nic tak nie poprawia samooceny i seksapilu jak parę kilo mniej. Ja schudłam teraz 6 kg (w sumie 2 miesiące mi to zajęło) ważę teraz 60 kg przy wzroście 170cm i czuję się naprawdę seskownie, a jak teraz jest tak ciepło to cały czas w miniówkach chodze i czuję się wspaniale, jak będziesz miała piękne ciało, to mały garb na nosie nie będzie już miał dla Ciebie takiego znaczenia:)

Gość racjonalistka!!!!!!
a jeszcze w sprawie odchudzania i ćwiczeń:) To uważam ,że kupowanie karnetu na siłownie jest bez sensu, taki karnet kosztuję zwykle ok 140 zł na miesiąc. A powiem Ci tak, raz pójdziesz, innym razem nie, bo będziesz zmęczona po pracy itd. Najlepszym rozwiązaniem jest kupienie na allegro rowerka treningowego za ok 140 zł, masz wtedy go na całe życie i możesz ćwiczyć kiedy chcesz, nawet w nocy. Nikt Cię nie widzi i możesz sobie spokojnie włączyć jakiś film, albo muzę w tle i sobie oglądac i jeździć, naprawdę jest to bardziej praktyczne i opłacalne, niż karnet na siłownie, z którego skorzystasz może ze 2 razy i walniesz go w kąt!!!

rowerek nie zastąpi kompleksowego treningu i wcale nie pozwala szybko schudnąć :) do tego jest nudny, a ćwiczenia na nim do bólu monotonne po drugie: zgrabna figura nie czyni pięknym, twarz też musi być znośna

Gość racjonalistka!!!!!!
nie zgadzam się!!! Rower to najprzyjemniejszy sport na świecie, nie onbciąza mięśni, stawów, kręgosłupa, nie jest też bardzo męczący dlatego nie nudzi się tak szybko! Poza tym rower kształtuje te czesci ciała na którym kobietą najbardziej zależy tzn: uda, łydki,pupa, brzuch i ramiona. Nie tylko świetnie wyszczupla uda (wiem po sobie) ale także uelastycznia je i wzmacnia. Uważam, że włączenie sobie filmu i godzina jazdy na rowerku przed Tv jest bardzo ok. A taki kompleksowy trening na siłowni musi być dobrze wykonywany, a tego trzeba się uczyć, jest męczący i cięzki, jest dobry dla kulturystów, a nie dla dziewczyn, które chcą pozbyć sie paru kilo i wyszczuplić ciałko

Najbardziej kompleksowym treningiem jest pływanie, ale tu może wkraść się monotonia. Ja pływałem kiedyś dużo, potrafiłem pływać bez przerwy, jednym stylem 2-3 godziny. To był mój czas na rozmyślania :) Ale kondycja, sprawność i samopoczucie niezapomniane.

Gość bardzo tego chce!
Ale przecież oprócz ciała twarz BARDZO sie liczy!! czy jest tu ktos kto rowniez planuje wprowadzic w swoje zycie wielkie zmiany

zrób to dla siebie, dla własnego samopoczucia, warto coś zmienić :) ale szczęście to nie ładny wygląd :)