Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djbvjdbdsk

W jakim sklepie znajdę spodnie dla niskich osób?

Polecane posty

Gość djbvjdbdsk

Mam 158 wzrostu i w stosunku do swojej sylwetki mam długie nogi, aczkolwiek kupując rozmiar XS (taki noszę) najczęściej nogawki są zbyt długie (nic dziwnego, skoro spodnie robione są w danych rozmiarze na każdy wzrost). Jedyne spodnie, idealne na długość mam z ZARY. W Terranovie zawsze są za długie. Jakie jeszcze sklepy posiadają spodnie dla niskich osób?

Gość djbvjdbdsk
Podnoszę :)

Gość ZDZ ale co sugerujesz
w dzieciecym

Gość djbvjdbdsk
Pytam o sieciówki (i nie tylko), ale nie o działy dziecięce :) Wiem, że niektórzy tam kupują, ale tak jak mówię, z Zary mam kilka par spodni, które leżą idealnie i dlatego zastanawiam się w jakim jeszcze sklepie takie znajdę :D

Gość djbvjdbdsk
up :D

Gość rozczarowana_sieciówkami
Ja mam z kolei 152 cm i nigdzie, ale to nigdzie nie mogę znaleźć dobrych na mnie spodni. Nie mam 12 lat i nie zmieszczę się w rozmiar 32 czy 34, bardziej w 38, 40. Czy już dla takich kobiet jak ja nic nie produkują ? Co to za filozofia tych sieciówek, zrobić XS na pannę 170 cm, a nie umieć zrobić M czy L na 152, 158, 160 przecież takie kobiety też istnieją i jest ich całkiem sporo.

Gość djbvjdbdsk
Rozczarowana, masz rację, w końcu jest wiele osób ze wzrostem poniżej 160. Ja akurat noszę XS, czasami nawet XXS a czasami zwykłe S (to zależy) dlatego spodnie znajduję, ale nie zawsze dobre na długość. Niby można skracać, ale nie chce mi się w to bawić. Moja koleżanka, też ok 152 mówiła, że kupuje jeansy u chińców, bo oni są dość niscy i można znaleźć krótsze spodnie ;)

Gość rozczarowana_sieciówkami
No tak, czyli zostaje mi tylko bazar ;] No ale cóż, skoro sieciówki robią tylko spodnie na modelki to muszą się liczyć z tym że ogromna rzesza normalnych kobiet będzie je omijać szerokim łukiem.

Gość 3225357
musze isc do zary w takim razie

Gość ndjngkjgsnkgsd
up tez mnie to interesuje

Gość the way u turn me on
uppupupup

proponuje C&A ale dział dla kobiet nie dla młodziezy , tam mają nogawki normalną długość