Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona90

powiedziała nie jego imię podczas sexu

Polecane posty

Gość Zagubiona90

Witam wszystkie osoby które to przeczytają. Nie wi9em nawet jak się pisze o swoich problemach na forach ponieważ nigdy tego nie robiłam ale nie mam oz kim o tym porozmawiać. Eh a więc w nocy z poniedziałku na wtorek nocował u mnie mój facet, wiadomo po świętach ze znajomymi i rodziną. Kochaliśmy się i podczas stosunku krzyknęłam imię KAMIL gdzie mój facet nazywa się PAWEŁ. Nie potrafię sobie sama tego wytłumaczyć jak to się stało ponieważ jestem pewna w 1000% że ani razu nie pomyślałam o innym facecie. Kamil to mąż mojej siostry i w życiu o nim nie fantazjowałam bo jest dla mnie jak brat. I teraz mój Paweł powiedział że potrzebuje czasu że rozumie że raz mogło się wymsknąć ale 4 to już przesada... W życiu nie byłabym zdolna do zdrady, nie wiem skąd to się mi wyrwało kompletnie nie wiem. Powiedzcie mi drodzy czytelnicy co mam zrobić z Pawłem?

Gość Zagubiona90
4 razy, ale pierwszy raz w trakcie seksu. Wczesniej mi sie pomylilo i mu kilka razy powiedziałam też KAMIL.

Gość Ten Twój Paweł
ma rację,gdybyś pomyliła się raz to jeszcze można wybaczyć ale cztery???????I nie wciskaj nam kitu,że ten cały Kamil nic dla Ciebie nie znaczy.Sam fakt,że tyle razy jednej nocy wymówiłaś jego imię,będąc ze swoim facetem mówi sam za siebie.

Gość Zagubiona90
Kamil to jest moja prawie że rodzina. Od 11 lat jest z moją siostrą i od jakiś 3 lat mieszkamy razem w 3 (ytuacja finansowa zmusiła). I w życiu bym nie fantazjowała o Kamilu no ku... toż to tak jakbym o własnym bracie fantazjowac miała fuu.. Fakt te święta mineły całej mojej rodzine na skupionej uwadze co do Kamila ponieważ wylądował on w szpitalu i ciągle każdy o nim myślał, mówił, przjemowaliśmy się i podejrzewam że fakt ciągłego tematu Kamila plus alkochol zrobiło swoje. Nie potrafie sobie tego wytlumaczyc a co mowic o wytlumaczeniu sie dla Palwa? Nie wiem co mam robic... Boze kocham tego faceta i nie chce go stracic

Gość Zagubiona90
pomóżcie mi co mam zrobić

Gość otwarta rura pchaj ogóra
sprawdz czy kamil nie posuwał cie jak spałaś, może twoja podświadomość wie wiecej niż ty

Gość gfhajKDSFVBGHUJIOADSKL;
J e b n i j s i ę w ł e b.