Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalista od wszystkiego

POLACY uwazaja ze skoro ktos jest specjalist to znaczy ze MUSI WSZYSTKO WIEDZIEC

Polecane posty

no jak mnie to wkurza. Mieszkam w UK i tutaj to nie jest zaden wstyd przyznac sie ,ze sie czegos NIE WIE. A w Polsce jakby ktos poszedl do sprzataczki i zapytal sie jej w jaki sposob najlepiej wyczyscic dywan perski z Arabii Saudyjskiej , ona odpwiedzilaabym ze NIe WIE , to zaraz odpwiedz: Co z pani za sprzataczka w takim razie. Ostatnio moja kuzynka ktora pracuje w salonie kosmetyczny w poslce zostala zapytana przez klientke na temat pewengo zabiegu,o ktorym wczesniej nie slyszala mimo ,ze stara sie akutalizowac swoja wiedze,ale wiadomo nie da sie wszystkeigo ogarnac. i kiedy powiedziala klientce ze nie slyszalam o tym zabiegu ale sie podowiaduje to uslyszala, ze to WSTYD zeby kosmetyczka nie weidziala WSZYSTKEIGO na temat WSZYSTKICH zabiegow. W Polsce nie mozna po prostu powiedziec NIE WIEM.... :O dlaczego tak jest? ja pracowalam w uk z facetem ktory mial 40lat doswiadczenia w zawodzie i sam mi powtarzal zeby nigdy nie myslala ze keidys bede WSZYSTKO wiedziec na jakis temat bo to jest niemozliwe!!!

Gość jak ktoś się czepia
że czegoś nie wiesz a powinnaś to spytaj go czy wie co znaczy powiedzenie "wiem, że nic nie wiem". zgasisz go, a i bedzie to adekwatne do sytuacji

wkurza mnie takie zachowanie ludzi ,bo tak nie powinno byc. jak ktos cos wie 999 rzeczy to wtedy nikt jakos za to go nie chwali,ale jak ktos nie wie 1 rzeczy to ludzie zaraz beda wysmiewac i krytykowac.