Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 ja 55kg. bardzo bym chciala...tez jestem studentka, tez sa imprezy itp. ale to tylko 2 tygodnie. i wiem ze efekty sa gwarantowane. skusze ale tak jak mowie od 6 maja.. po juwenaliach:);p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 od 16 mialo byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 tez zawsze mialam takie zdanie o dietach jak Ty. mż i tyle. ale czy to zadziala? obawiam sie ze moze po paru miesiacach, a ja chcialabym szybkiego efektu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 http://kopenhaska.pl/plan_posilkow.php zobacz ten jadlospis, moze jednak Cie przekonam i razem schudniemy dzien po dniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jefreyyy18 Napisano Kwiecień 28, 2011 to ze jestes mloda to znaczy ze w kazdy weekend musisz pic?ciagle imprezka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maalina 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Kiedyś stosowałam tę dietę, nie wiem po co, bo byłąm chudsza niż teraz i powiem tak jeśli ktoś jest chudy to efekty marne. A nie chce mi się bawić w przygotowania takich dań :p Wolę zdrowo i mż ;) A widzisz u mnie się wtedy juwenalia zaczynają :p do tego początek maja, środek i koniec urodziny bliskich koleżanek, więc w ogóle cały maj zawalony :D Ile masz wzrostu? 55 kg to cel czy waga obecna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maalina 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Nie piję w każdy weekend, a imreza nie równa się zawalanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 pisalam wczesniej, waze 60 i mam wzrost 170cm:) tak jak Ty... to mowisz ze to pomaga tylko grubszym osobom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 wiec 55 to cel... obliczylam nam bmi, przy wzroscie 170, wadze 60 i wieku 21 lat nasze wynosi 20,7 czyli w normie.a nawet bardzo dobrze... mimo to moj wyglad mnie nie zadowala:( 1) Wskaźnik poniżej 18,5 oznacza niedowagę 2) Wskaźnik między 18,5 a 25 oznacza prawidłową masę ciała. 3) Wskaźnik między 25 a 30 oznacza nadwagę. 4) Wskaźnik między 30 a 40 oznacza otyłość. 5) Wskaźnik powyżej 40 oznacza otyłość olbrzymią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 a co dla Ciebie jest twoim nawiekszym problemem? bo mnie najbardziej nie podoba sie moj wielki tylek i grube uda.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maalina 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 szczerze...ogólnie jestem zadowolona ze swojego wyglądu ;) Nawet brzuch dzięki hula hop mam płaski, nogi dosyć długie, tyłek fajny ;p Ale tak dla samej siebie chciałabym schudnąć i stracić trochę w biodrach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 brzuch tez mam plaski, i nogi dlugie, ale ten tylek:( mam chyba kompleks, bo w biodrach nie jestem az tak szeroka tylko tak mi odstaje tylek:( i to jest moj glowny powod odchudzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maalina 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 kobieta powinna mieć tyłek, to jest sexi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 niby tak.. ale jak patrze na te szczuple laski na ulicy to im tak zazdroszcze ze im tylek nie odstaje... mi wszyscy mowia ze mam fajny tylek, mojemu chlopakowi bardzo sie podoba a mi nie...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karrri Napisano Kwiecień 28, 2011 Dziewczyny szczerze polecam w trakcie diety i nie tylko : Chleb ekologiczny z własnego pieca Składniki: - 1 kg maki, - 1 szklanka otrębów pszennych, - 0,5 szklanki płatków owsianych, - 0,5 szklanki płatków jęczmiennych, - 0,5 szklanki płatków kukurydzianych rozgniecionych, - 0,5 szklanki siemienia lnianego, - 0,5 szklanki pestek słonecznika, - 4 ząbki czosnku posiekane, - 2-3 łyżeczki soli, - 5 dkg drożdży. Jak przyrządzić? Mąkę przesiać przez sito. Drożdże rozpuścić w 1l ciepłej wody. Składniki wymieszać, dodać drożdże z wodą. Włożyć do 2 form wysmarowanych tłuszczem i wysypanych otrębami. Zostawić do wyrośnięcia na ok 20 minut. Piec około 60 minut w temp 210C. Neleży sprawdzić patyczkiem, czy ciasto chlebowe już się nie klei. Potrzebne przybory: Sito, miska do wymieszania składników (mieszam ręką), pojemnik do rozpuszczenia drożdży, foremki do pieczenia (ja uzywam 30x12x8) Jak podawać? Chleb można przechowywać 2-3 dni. Pyszny jest ciepły. Uwagi: Samo zdrowie do tego pyszne. Radzę zacząć od połowy porcji, bo 2 chleby to dużo. Czas przygotowania: Przygotowanie zabiera okolo 10 min. Wyrośnięcie 20 min. Pieczenie 60 min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yunek1987 Napisano Kwiecień 28, 2011 Chyba chcecie być chore, na anoreksję. Jestem pewna, że przy tej wadze wyglądacie ekstra, a chcecie zrobić z siebie zabiedzone szkapy;/ Rozumiem dwa kilogramy- tak dla siebie, na poprawę humoru...Ale 5 czy 7kg! o matko....Macie zachwiane poczucie własnej wartości.Ja ważę 61 kg przy 178 cm i wyglądam ok, odchudzać się nie mam zamiaru, bo nie chcę być już więcej wyzywana od anorektyczek:] Polecam ćwiczenia, a nie jakieś bzdurne diety, bo i tak tylko od tego utyjecie, po pewnym czasie...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona rozyczkaaa Napisano Kwiecień 28, 2011 no wlasnie wazysz 61 ale wzrost masz duuuzo wiekszy... nie chce byc anorektyczka, chce pozbyc sie ogromnego tylka. poza tym wszystkie inne czesci ciala sa ok. i dla samej siebie chce poprawic sobei przemiane materii i skurczyc zalodek bo ostatnio za bardzo przecholowuje z jedzeniem i przez to przytylam 3 kg. bo myslalam jak Ty ze przeciez jestem szczupla to mi wolno wszystko jesc w dozwolonych ilosciach. i sie mylilam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yunek1987 Napisano Kwiecień 28, 2011 Ale ja nie jem wszystkiego;) Zdrowo się odżywiam- ale jem dużo...warzywa, owoce, dużo białka;) Ograniczenie posiłków spowoduje chwilowe obkurczenie się żołądka i spowolnienie metabolizmu.... i potem wystarczy, że raz pójdziesz z koleżankami na pizzę i już z powrotem masz stan poprzedni;) Szczerze wątpię, byś miała tragiczny tyłek- na pewno nie tłusty. Jeśli już to "rozlazły", niewyćwiczony;) To jak najbardziej możliwe. Na pewno i tak zrobisz po swojemu, bo człowiek nie uczy się na cudzych błędach. A ja Ci powiem, że kiedyś mój błąd był właśnie taki jak Twój. Chciałam szybko schudnąć z kości na ości i skończyło się, że i owszem schudłam, ale póżniej przytyłam i dorobiłam się celulitu. Nie polecam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal_inka Napisano Kwiecień 28, 2011 Ja w takim razie polecam Tobie zapisanie sie do subskrybcji poradnika jak schudnąc http://www.aqua-aerobik.pl/ mysle ze w takim czasie odchudzania moze byc on niezwykle przydatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonnnnnnia Napisano Kwiecień 16, 2012 Teraz będzie mozna skorzystac z jeszcze fajniejszego programu odchudzania. A szczegóły mozna znalezc tutaj na FB https://www.facebook.com/home.php#!/aquaaerobikzfigura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach