Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia_czwa

Facet BYK, jaki jest??

Polecane posty

Gość agniesia_czwa

Facet BYK, jaki jest??

znam roznych...na pewno lubi dobrze zjesc, jest wygodny,sprawdza sie jako glowa rodziny, odpowiedzialny i baaardzo rodzinny.Lubi otaczac sie ladnymi rzeczami...czasami ma lekkomyslne podejscie do pieniedzy...ogolnie dobry facet...

Gość naatalkaaa
Z tym dobrym jedzeniem to prawda, mój też lubi jeść:P Jest niestety leniwy, ale obowiązkowy, poza tym odpowiedzialny, rzeczywiście bardzo ceni życie rodzinne, to jedna z najważniejszych dla niego wartości. Jest mało towarzyski. Woli zaufane małe grono przyjaciół, z którymi przyjaźni sie na dobre i na złe. Jest szczery i lojalny. Z tymi ładnymi rzeczami, to się nie zgadza u mnie, nie przywiązuje się w ogóle do rzeczy, stawia praktyczność i użyteczność nad wyglądem.

Gość oszust i zdradzacz
cwany i sprytny, zdradza żonkę, wmawia kochankom, że jest w trakcie rozwodu, ukrywa liczbę córek, udaje biednego misia lub agenta takich byczków znam kilku wśród znajomych kobiet ostrzegają się dziewczyny przed byczkami ja sama poznałam takiego Waldemarka ze Szczytna, co to z żoną już nic i zapomniał mi powiedzieć, że ma 3 - a nie jedną córkę, a! zdradzacz, ale jak się okazuje oddany KK haaaaaaaaaaaa, wierzący i praktykujący :D nawet mnie kiedyś zabrał pod swój domek, by pokazać jakie "cudo" wybudował pewnie srał w gatki ze strachu :D a domek malutki i taki resztkowy ogólnie żałosny gość, ale i ja żałosna, że przez chwilkę zakręcił mi w głowie

Jam jest BYK i zgadzam się z powyższym w 100%. Lubię dobrze zjeść, jestem czasem leniwy, wszystko robię na ostatnią chwilę, ale jak trzeba to jest zrobione :) Terminów dotrzymuję, jestem punktualny, odpowiedzialny. Cenię sobie rodzinę, tą najbliższą, cieszę się życiem, jestem pogodny, wesoły. Lubię posiadać ładne rzeczy i się nimi otaczać, dobrze się ubrać, jeździć dobrym samochodem. Cenię sobie piękne, zadbane i inteligentne kobiety. Dla tej jedynej zrobiłbym wszystko włącznie z pozostaniem wiernym do grobowej deski ;)

Gość mój też byk
I najbardziej zgadzam się z jego podejściem do rodziny- jest w 100% oddany. Mój też ma male, ale zaufane grono znajomych. Prowadzi spokojny tryb życia i można mu ufać. Bardzo lojalna osoba, poważnie podchodzi do życia. Jedyne co mnie denerwuje to jego zwlekanie nad podjęciem decyzji wszelakich. ;) Zawsze się zastanawia tygodniami, miesiącami...

Gość mój też byk
Istnieje takie przeświadczenie, że para byk- to dwa przeciwieństwa. Ja też jestem spod tego znaku i zgadzam się z tą opinią. Ja szalona, on spokojny; ja wybuchowa, on wyrozumiały. Mi brak cierpliwości, on ma jej w nadmiarze. Ja dusza towarzystwa, on raczej samotnik. I tak się to kręci śmiesznie. :)

Gość skąd się ci przesądni durnie
biorą? Byk jest taki, baran taki, a skorpion taki. Przy takich podziałach byloby na świecie 12 typów osobowości. Zamiast zadać sobie trud poznania i oceny czlowieka, balwan czyta horoskop i żyje w przekonaniu, że zgłębił czyjś charakter.

Gość SERENADA;amp;ampquot
FACET BYK jest muskularny dodrze budowany z jajami

Gość gryczka
Nie bardzo w to wierzę, ale faktem jest, że mój Brat i mój mąż to Byki. W wielu kwestiach się różnią, ale wspólne jest dla nich przywiązanie do rodziny, upór, odpowiedzialność. Można zawsze liczyć na ich pomoc i wsparcie. Lubią dobrze zjeść. Trochę bałaganiarze, ale wywiązują się ze zobowiązań. Ogólnie fajni faceci.

Z moich doświadczeń i obserwacji wynika, że często opisy, charakterystyki znaków zodiaku pokrywają się w 75% z rzeczywistością. Może nie jest to duża próba, bo na podstawie obserwacji około 10 osób. Do mnie, w każdym bądź razie, pasuje idealnie. W swoim otoczeniu, spotkałem jeszcze w sumie 4 osoby spod znaku byka i tylko jedna z nich nie zgadza się z opisem.

Gość aaalison
Moi dwaj poprzedni faceci to BYKI , całe szczescie juz są ex :) byli bardzo impulsywni, zazdrośni do potęgi, lubili sie awanturowac, wkręcac chore fazy,ze ich zdradzm, choc nigdy tak nie bylo .... koszmar :) ,a teraz jestem z panną :)

Zazdrosny też jestem ;) Ale nie chorobliwie, raczej w rozsądnych granicach. Czasem po prostu muszę w sobie zazdrość zdusić, bo sam łapię się na tym, że mógłbym z tym przesadzić :)

Gość wanda z kraka
a baran jaki jest ?? bo mam na oku jednego baranka ;)

baran jest bardzo ambitny, jezeli chcesz mu dotrzymac kroku to musisz sie bardzo starac:) i zawsze ostatnie zdanie musi nalezec do niego....ciagla walka intelektualna... To jest logiczne ze nie opieramy sie na horoskopach z ,,Zycia na goraco" na przyklad, tylko z wieloletnich obserwacji. Moi faceci to prawie zawsze byki...nie wiem przyciagam ich chyba, jeden byl tylko baranem( tak naprawde to oni wszyscy okazali sie baranami;),byki sa bardzo uczuciowe...to w nich jest najpiekniejsze:)