Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :) Kse

pomóżcie, dziewczyny - ciąża

Polecane posty

Witam serdecznie, pewnie większość którzy tu weszli spodziewało się kolejnej dziewczyny która ma problem z tym, że "wpadła". Tym razem problem jest nieco inny. Wczoraj ja i moja dziewczyna trochę się zabawiliśmy seks oralny, drażnienie łechtaczki i wejścia pochwy penisem. Jestem z dziewczyną od roku jest młoda i niedoświadczona w tych sprawach. Niestety wczoraj przejęła się pieszczotami i wystraszyła, że w pewien sposób nasienie mogło dostać się do środa. Nie jest to bynajmniej śmieszne bo wydaje mi się, że każda młoda dziewczyna gdy zaczyna współżycie ma takie odczucia po stosunku nieco będąc wystraszoną.. Dzisiaj zaproponowała bym kupił jej tabletki 'po', oczywiście są one na receptę. Przedstawiłem jej oczywiście argumenty, że jest to niemożliwe: - nie miałem pełnego wzwodu - nie miałem wytrysku/nawet ilość wydzieliny była znikoma - plemnik nawet przeniesiony na placu ma bardzo małe prawdopodobieństwo przeżycia - dni płodne, niepłodne - nie było de fakto stosunku jedynie seks orany tak jak wcześniej napisałem Niestety dziewczyna się stresuję, co jest dla mnie zrozumiałe czy ma ktoś jeszcze jakieś argumenty by przekonać ją że mam rację. Niestety ma problemy zdrowotne, a stres to tylko pogarsza, odczucie słabości itp. Jeśli ktoś uważa, że temat głupi to oczywiście nie musi się wypowiadać. Za inne konstruktywne odpowiedzi dziękuję. Także nie prosiłbym o wypowiedzi osób które do takiego tematu "nie dojrzały"

Gość buahahahahahhahahahhahhah
po pierwsze-czepiajac sie tematu..JAKA CIAZA???? po drugie- zanim bzykniesz jakas panienke, to sprawdz wczesniej czy jej IQ jest wyzsze od IQ szympansa....bo tej , o ktorej piszesz wyzsze nie jest na pewno:D po trzecie-olej idiotke i po sprawie:D

Prosiłem by wypowiadały się osoby jedynie które dorosły do tematu. Nie podałeś/podałaś żadnego uzasadnienia, argumentu... Wydaje mi się, że powinni założyć filtr na IP z testem na IQ uniknąłbym takich odpowiedzi.

Gość kup te tabletki po to przestan
kup te tabletki po to przestanie cię zadręczać

Gość do KSE:)
Niektórzy być może nie dorośli do tematu, ale ty i twoja dziewucha na pewno nie dorośliście do seksu! Czy tak trudno jest założyć prezerwatywę?

Gość kse
Prezerwatywy do seksu oralnego zabezpieczaja przed chorobami przenoszonymi droga półciowa, oboje z dziewczyna nie przenosimy takowych, wiec jesli twoja dziewczyna lubi smak sylikonu to pozdrawiam ;) Ja chce zarzegnac w efektywny sposob jej stres poniewaz sam mam juz wlasne doswiadczenia wiec nie musisz wnioskowac "ze nie doroslem" poprostu byc moze ty jestes ekspertem kobiecych umyslow, ja nie ;]

Gość do kse:)
"drażnienie łechtaczki i wejścia do pochwy penisem" - to chyba nie zalicza się do seksu oralnego, ale może się mylę. Moja dziewczyna nie lubi samku gumy, bo sama jestem dziewczyną geteroseksualną na dodatek. Ty natomiast najwyraźniej nie lubisz uczucia gumy na swoim instrumencie. Zanim zaczniecie się zabawiać w sposób opisany w przytoczonym przeze mnie fragmencie, załóż gumę na instrument!

Gość do kse:)
*heteroseksualną

Gość kse
Przez 4 lata uzywalem prezerwatywy i jakos nie mialem z nia problemu.