Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola9292

z czerni na blond

Polecane posty

Gość ola9292

Chciałabym dzisiaj się przefarbować z czerni na blond ,chce kupię rozjaśniacz i farbować pasemkami bo boję się zniszczonych włosów . Czy ktoś może kiedyś przechodził z czerni na blond? a jeśli tak to w jaki sposób . Jestem obecnie w UK więc będę używać angielskich rozjaśniaczy . Proszę o poradę

Gość ola9292
chętnie bym poczekała ale mam długie włosy więc nie chce ich ścinać . Dziękuje za odpowiedz

Gość ola9292
Np: gdybym nałożyła rozjaśniacz od razu podejrzewam ,że będę miała rude albo żółte hehe ;) ale po farbowaniu chciałabym nałożyć kolejną farbę w odcieniu jaki bym chciała , ale myślę ,że będzie lepiej jak zacznę od pasemek i może tak dojdę do koloru

Gość ola9292
i co dalej zrobiłaś nałożyłaś kolejny rozjaśniacz czy farbę ?

Gość ola9292
heh, no jak mi wyjdzie rudziano-marchewkowy kolor to nie podejmę się blondu dlatego kusi Mnie farbować tymi pasemkami ;)

Gość aaakotki dwaaa
no właśnie od 2 miesięcy jestem blondynką :) Najpierw fryzjerka nałożyła rozjaśniacz na pasemka a po miesiącu blond l'oreala inoa 10.13

Gość ola9292
No ja nie pójdę do fryzjerki bo nie stać Mnie po prostu :D tutaj jest drogi ...

Gość wczoraj rozjaśniałam więc wiem
NIE RÓB TEGO SAMA, BO WIERZ MI ŻE BĘDZIESZ ŻAŁOWAĆ:) takie rzeczy jak dekoloryzacja i ponowne nałożenie blond farby robi profesjonalista, fryzjer, a nie samemu. Nie masz pojęcia o rozjaśnianiu włosów.

Gość dfdsfdfdfd
kolejna glupia do kolekcji z czarnymi odrostami....jak blondynki to tylko nturalne!!!

Gość aaakotki dwaaa
Przepraszam bardzo! Jestem naturalną blondynką i miałam czarne włosy przez kilka lat teraz wróciłam do swojego koloru!

Gość ola9292
No zrobiłam heh mam pasemka nie są one blond ale myślę ,że w przeciągu 1 msc będę miała lekki blondzik;) włosy nie są zniszczone ! jestem zadowolona ,że chociaż mi troskę rozjaśniło ;)

Gość fffffffretrh
ja przechodzilam przez to pieklo lepiej odczkeja 5 miesiecy na odrosty i zrob na naturalnych

Gość ola9292
Hej no poczekałabym tylko mam włosy aż do piersi więc musiałabym poczekać trochę dłużej ;) teraz będę farbować włosy w Poniedziałek i zobaczymy jaki będzie następny efekt ;)Pozdrawiam cieplutko