Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania nowak

Nie widzę sensu...smutek,apatia,stagnacja...

Polecane posty

Gość ania nowak

za miesiąc kończę 25 lat.Mam skonczone studia,pracę(może nie jest szczytem moich marzen i nie do konca sie w niej realizuje,ale jest).Wiele osób mówi mi,że jestem atrakcyjna...ale mimo to jestem sama....nie mam gdzie kogo poznać....ze znajomymi wynajmujemy mieszkanie,ale nawet nie mam swojego pokoju tylko z kumpelą(studiującą).NIe mam prywatnosci...przeprowadziłam sie bo myslalam,ze moje zycie sie zmieni...ale nie...nie mam z kim wyjsc do kina,na silownie,a jestem typem osoby niesmialej,nie wierzącej w sibie i czuje sie źle sama ze sobą.Wracam do mieszkania i głownie tv lub komputer....czyli tak samo jak bylo u rodzicow w domu.....jak jade do nich to tylko slysze,że mam męza szukac bo z wiekiem coraz gorzej i bede sama:( Codziennie nie mam ochoty na nic,zeby gdzies pojsc...nic,zero...nie widze sensu,celu w życiu....piękna pogoda za oknem,a ja sie duszę..bo nie moge znalesc sobie miejsca na ziemi....czuje sie taka samotna:(

Gość z jakiego miasta jestes
to moze sie poznamy?:)

Gość ania nowak
poznań

Gość ania nowak
????

Gość podoba mi sie Twoje imie
chetnie sie przeprowadze do Poznania :) wlasnie szukam pracy po calej Polsce!, mam na imie Tomek