Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.g...

oral- ponizenie dla kobiet?

Polecane posty

Gość a.g...

dlaczego facet nie chce calusa po zrobieniu loda?? czy to znaczy ze sie jej brzydzi?? mam teraz wrazenie ze oral to ponizenie dla kobiety!

to chyba zależy od faceta ... ja bym dał, zeby mi ktoś chciał zrobić ;) a kobiety - jedna tak jak moja całkiem się brzydzi spermy że nawet palcem nie dotknie a inna uwielbia ten smak w ustach

Gość a.g...
jak to wlasnej spermy... dlaczego??

Gość a.g...
ja nie polykam , a mimo tego on nie chce sie calowac..

ja bym chciał... jakby kobieta chciała to nawet mógłbym zlizać ja z np. jej cycuszków i potem dać jej buziaka ;)

Gość jak w ogole mozna
brac sperme do ust a polykac ja??????rany!! wolalabym nie uprawiac seksu niz brac do swinstwo do ust. tylko kurvy polykaja ;/

Gość a.g...
przeciez mowisz ze masz kobiete ktora polyka? wiec co za problem, z;lizuj jak ci sie podoba;)

Gość fisher jestes jebniety
ale to juz szczegol chyba zadna cie nie chce ze moglbys sie tak poswiecic by lizac wlasna sperme :D

Gość a.g...
wiedzialam! tez mi sie wydaje ze tlko kurwy polykaja.. wiec nigdy juz tego nie zrobie!!! obrzydliwe...

Gość Jak nie chce całować
to znaczy, że ma ohydną spermę i o tym wie. W życiu bym takiemu loda nie robiła.

Gość kolosa n ex
ale pewnie faceci gdyby nie budowa ciała robiliby sobie sami loda więc w czym problem?

Gość ewusek
Wiesz to jest indywidualna wola faceta ... Wydaje mi się, że to rzadne poniżenie, skoro sama to robisz bo chcesz a nie jestes zmuszona to nie poniżenie. Jeśli facet by się ciebie przydzil to sam nie robil by tobie takich rzeczy, a pewnie tak samo dootyka ci ustami, jezykiem po wargach sromowych...!? Mój facet osobiście nie ma problemu z dawaniem mi buziaka podczas gdy chwile wczesniej "dawalam mu przyjemnosc"