Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mememeoriestodust

Dziewczyny z czatów internetowych to kompletna porażka

Polecane posty

Gość mememeoriestodust

Chciałem Wam opisać moje doświadczenie z poznawaniem dziewczyn na czacie :) Od zawsze lubiłem czata, lubiłem rozmawiać w wolnych chwilach i poznawać nowych ludzi.Mam porównanie z całych 11 lat czatowania.W 2000r aż do 2003 na czacie bez problemu można było poznać ładną dziewczynę, z zainteresowaniami, z kulturą osobistą i tak dalej.A dzisiaj ? coraz gorzej, ręce opadają.Od paru lat nie zdarzyło mi się jeszcze poznać na czacie dziewczyny która by w realu wyglądała tak jak na fotce :D Na zdjęciu nawet ładna, a na żywo ? porażka ..za każdym razem otyła, szeroka dupa, grube łapy, szare zęby i tak dalej.W dodatku dzisiejsze dziewczyny nie posiadają totalnie nic, jedno wielkie bagno w głowie i tyle.Przykładowa rozmowa z dzisiejszą dziewczyną na czacie to taka że Ona pyta ile mam lat i czy mam zdjęcie, oczekuje księcia z bajki a sama wygląda jak betoniarka :) Rozmowy zazwyczaj toczą się o nowych iPodach, zakupach w galerii, koleżankach których nie lubią i tal dalej.Po prostu porażka po całej linii..Ale to nie wszystko, dziewczyny 20-25 lat mające się za nie wiadomo kogo nie znają podstawowych zasad ortografii :( błędy robią niemiłosiernie bolesne, aż w oczy kole ! Pisze ze mną waląc błędy tym "bul, moih, żekomo, pojehałam, szczęźcie " i można by wymieniać w nieskończoność.Dzisiejsze dziewczyny nic sobą nie reprezentują, totalnie nic ! nie mówię że wszystkie bo na pewno są jakieś wyjątki ale wiem co piszę bo przeżyłem to na własnej skórze.

Gość dfdsfdfdfd
jestem kobietą ale muszę Ci przyznać racje, jak patrze na dzisiejszą młodzież to nóż się w kieszeni otwiera, zero jakiejś naturalności, zero podstawowych cech kobiecych

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jesli chodzi o zdjecia to obecnie wiekszosc tych zamieszczanych w necie jest mało wiarygodna;) wiaze sie to z upowszechnieniem aparatow cyfrowych i programow graficznych:o obecnie wiele osob ma doslownie tysiace zdjec i zawsze da rade wybrac jakies na ktorym wyszlo sie lepiej niż jest w rzeczywistosci dawniej zdarzaly sie foty zrobione u cioci na imieninach gdzie akurat ktos mial cyfrowke były nieco smieszne ale wiarygodne a teraz wszystko upozowane, wyselekcjonowane:D

Gość zzzzze
to chyba wiaze sie z tym ze coraz wiecej osob ma komputer i dostep do internetu a co za tym idzie srednia intelektualna w internecie spada do poziomu na jakim jest ogolnie w poleczenstwie;)

Gość mememeoriestodust
@Chatmenka Zgadzam się z Tobą, masz rację bo dzisiejsi faceci niestety tacy są.Czasem dla picu podaję się za dziewczynę i sprawdzam inteligencję facetów i niestety za każdy razem wygląda to tak samo.Niechlujny brzydal podający się za przystojnego szatyna najpierw pyta się mnie czy się spotkamy bo On szuka miłości a później namolnie błaga o zdjęcie :) Niestety takie czasy i nic z tym się nie zrobi, to się tyczy zarówno dziewczyn jak i chłopaków. btw IRC był super :) stare piękne czasy.

Gość wole Real
Faceci to dopiero porazka! Uwazaja sie za niewiadomo jakich, mniemanie maja takie, ze szok, a jak przychodzi co do czego to takie cioty niedorobione, co geby nawet nie otworza! Dobrze tam kto wyzej napisal, ze na czatach to najczesciej psychopatyczni frustraci siedza!

Gość czat jest ok
zależy tylko gdzie wchodzisz. Mi udało się poznać fajne dziewczyny na gochat.in,, normalne, sympatyczne, a do tego ładne bo od razu widać zdjęcia.

Gość hahaahahahaaah
niektore laski to albo nie maja lustra w domu albo/i nie maja za grosz samokrytycyzmu. kilka strasznych pasztetow wyslalo mi fotki i jeszcze bezczelnie pytaly czy sa ladne no litosci:D

Gość gość
No cóż, na czat wchodzą Raczej ludzie bez większych wartości życiowych Dla ludzi wartościowych szkoda by byli czasu na takie głupoty Taka prawda

Gość gość
ale głupoty piszesz,haha, ja wchodzę na czat bo nie mam dziewczyny,ale na czacie nie szukam,strata czasu,każda szukająca ma dzieci.

Gość gość
Kiedys wchodzilem na czat na szczescie z tego wyroslem. Kobiety ktore tam sa mozna podzielic na kilka kategorii: 1)maja dzieci szukaja tatusia 2)brzydkie wolne :D 3)ładne maja faceta ale lubia sie dowartosciowac sluchajac bandy napalonych samcow jakie to one cudowne to nie sa. Ogolnie czytajac bzdury o ktorych pisza tam osoby przebywajace mozna sie odmozdzyc tylko. Takich debili obojga plci to trudno gdziekolwiek spotkac poziom rozmow jest podobny do przedszkola.

Gość gość
Rzeczywiście bo mężczyźni tam to straszna patologia. I tam swój ciągnie do swego...