Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxviki21xx

smierc

Polecane posty

Gość xxviki21xx

Możecie mi wieżyc albo nie ale widzialam śmierć 6 lat temu, to zdarzyło sie u mojej Babci w mieszkaniu! Ostatni dzień wakacji 31 sierpień spałam na łóżku z moim bratem gdy nagle otworzylam oczy i zobaczyłam twarz kobiet ktora patrzy an nie swoimi duzymi oczyma wpatrywala mi sie prostow moje oczy a ja nie moglam nic powiedziec czułam ze to smierc i ze chce mi coś przekazac, gdy to sie skonczylo obudzilam mojego brata i powiedzialam mu o tej sytuacji oczywiscie mi nie uwiezy! 2 dni pozniej mialam wypadek samochodowy w ciezkim satnie trafilam do szpitala mialam liczne obrazenia twarzy zalozono mi 17 szwów l przeprowadzono operacje szyji, po przebudzeniu lekarz powiedzial ze mam szczescie w nieszczesciu i ze szklo ktore wbilo mi sie w szyje przecielo wszytsko za aortą a nie przecielo samej aorty, wtedy zrozumiałam ze przyszła mi powiedziec ze moze mnie zabrac w kazdej chwili! A kilka minut przed wypadkiem jakis glos powiedzial mi zapmnij pas ale oczywiscie zignorowalam to! Tearz wiem ze Bóg mnie ocalił i zrobil to nie pierwszy raz! Spotkanie ze smiercia nie jest niczym przyjemnym widzialam jej twarz a nie potrafie jej opisac pamietam tylko jej oczy to bylo przerazajace!

Gość abadziababenc
zapomnialaś dziś tabletek?

Gość xxviki21xx
A potem się obudziłam i kochaliśmy się razem z moim braciakiem. :D:D:D

Gość iiiiiiii,
spałaś w łóżku z bratem 6 lat temu, więc było bzykanie, to znaczy, że wasze dziecko już niedługo pójdzie do szkoły

Gość xxviki21xx
Śpię z bratem codziennie dzisiaj uprawialismy miłosc chińską na materacu babci.

Gość xyz26222222
a wszyscy zdrowi w domu?

Gość xxviki21xx
nie , tatus cos pokasluje :(

Gość KroLowa18Snu23
Zal mi tych poje***ych ludzi co wypisuja takie glupoty. A Tobie autorko wierze, ze widzialas cos takiego, bo ja tez mialam cos wspolnego z duchami (chyba).

Gość KroLowa18Snu23
Raz mnie nawet jeden zgwałcił.:D

Gość xxviki21xx
Jestescie poprostu nienormalni powinniscie sie leczyc idioci czlowiek chce tu podzielic sie swoim przezyciami a wy co debilizm Polakow nie zna granic

Gość xxviki21xx
Zobaczycie pojdziecie do piekla za to ze mi nie wierzycie! Smierc po was przyjdzie dzikusy ooo!

Gość xxviki21xx
nie wiem dlaczego idiotko podszywasz sie pod moim pseudonimem

Gość xxviki21xx
nie wiem dlaczego gadam sama do siebie chyba jestem niezle pojebana

Gość xxviki21xx
nie chyba tylko na pewno :D ale żyje i mam sie dobrze

Gość chce sie zabic
to nie jest wcale zabawne ze ktos chce sie podzielic tym co przexyl a wy sie podszywacie

Gość amelia_3
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?