Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek Ba

Jakie to okropne jeśli kobieta ma wąskie usta!!!!!!

Polecane posty

Gość Krzysiek Ba
a takie??? trudno je okreslic, pierwsze zdj do dupy za przeproszeniem, a drugie niezłe tylko paznokciec przysłania i nie jestem w stanie w oelni ocenic

Gość do do lamkaaa
ty masz ładne usta?:D hahahahahaha chcesz nam to wmowic? hahahaha daje 0/10

Gość do lamkaaa
od dziecka slysze komplementy na temat ust wiec cos w tym musi byc :-) widocznie zdjecie nie oddaje rzeczywistosci. wiele razy slyszalam ze mam takie harmonijne usta(a nie takie zabie wydete) ze sa mocno krwiste (to pradwa zawze mialam mocno czerwone usta nawet jak ich nie pomalowalam wystarczy ze zrobilam bezbarwnym blyszczykiem a wygladaly jakbym je pomalowala , teraz na stare lata troszke zbladly ). i o dziwo slyszalam tez komplementy od plci zenskiej :-) ale przeciez kazdy ma inny gust i jesli sie komus nie podobaja to nie musi podwazac ani kwestionowac tego ze sa osoby ktorym moje usta sie akurat podobaja

Gość tylko zajrzalam na chwile
lepsze waskie naturalne niz takie nadmuchane wary obciagary

Gość do"do lamka"
zdjęcie oddaje rzeczywistość,bo mam znajoma z identycznymi ustami - sa obrzydliwe! Ale skoro tak uparcie twierdzisz ze sa piekne, bo ludzie niczego ladniejszego nie znalezli w Tobie to nie będziemy Ci burzyć tej idylli :D p.s: swoją drogą jestes nie złym paszczurem 🖐️

Gość do lamkaaa
buhahahahahahahaha. ale sie zalamalam siedze i rycze ;-)a na jakiej podstawie sadzisz ze jestem paszczurem ? i nie wiedze powodu zeby komplementy ktore slyszalam byly naciagane bo mowili to zupelnie obcy ludzie ktorzy tak naprawde nie musieli mi nic mowic np fryzjerka, pani w poczekalni u dentysty

Gość do lamkaaa
mam jeszcze inne zdjecia na ktorych moje usta naprawde wygladaja ladnie ale nie bede ich tu zamieszczac bo po 1 nie mam czasu a po 2 nie czuje takiej potrzeby

Gość krzysiek no juz nie przesadzaj
ile jest ladnych kobiet ktore wcale nie maja szerokich ust tylko waskie np wsrod aktorek sobie popatrz. np magdalena kumorek sliczna kobieta a usta dosc waskie ma i jakos z szerokimi sobie jej nie wyobrazam

Gość Krzysiek Ba
Magdalena Kumorek akurat jest brzydka. I nawet gdyby miała pełne usta byłaby brzydka. A ta z em jak miłość też nie jest zbyt piękna, i jeszcze te usta :O

Gość obie panie sa
bsrdzo ladne :-) takie dziewczece zwiewne delikatne

Gość o matko ale wielkie
oblesne wary

Gość gość
Miałam kiedy tez kiedyś problem wąskich ust z którym się łatwo uporałam. Z polecenia wykonałam zabieg powiększenia ust kwasem hialuronowym w  Akademia Medycyny Estetycznej Ursynów i jestem bardzo zadowolona z efektów. Moje usta są teraz pełne i już się ich nie wstydzę.

Gość luxuriaastarothx

Tak narzekaj na wąskie usta a potem nie płacz że na ulicy spotykasz glonojady. Typie jeden ty!