Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25ejdjdjd

Mam 25 lat i chce wygladac na 15- mozliwe ?

Polecane posty

ja pamiętam jak jedna kobieta stąd miała w stópce link do NK laski która wyglądała tak. Miała nick psycholożka35 czy jakoś tak, pamietacie

Ha ha a mi zawsze sprzedawali co chciałam bez dowodu:D. Też są jakieś zalety. A niektóre dzieci to nawet "dzień dobry" powiedzą... To z kolei już mnie nie cieszy.

Gość lolhahahha
Hehe :D No, Aless, ale przynajmniej masz zabawnie ;) Ja wlasnie tak ostatnio powiedzialam do kumpla czesc, a jego kolezance dzien dobry, wiesz jaksie na mnie popatrzylI? hehe :) No ale przynajmniej jest zabawa :) No cóż, tak zle i tak niedobrze. No ja bych chciala troszke dojrzalej wygladac, no ale coz ;)

Zabawnie to może jest dla otoczenia jak 17latce jakiś 5latek mówi "dzień dobry".:D Ale mi tam nie przeszkadza, że wyglądam jak dorosła. W zasadzie to nie aż tak, może z punktu widzenia dzieciarni. Wolałabym jednakże Twój problem;).

Gość lolhahahha
oj, no ale wiesz, ty sie mozesz czuc prawdziwa kobieta ;]

Gość lolhahahha
Taaa :D Myślę, że do tej pory zdążę "znormalnieć". Wiesz, muszę jakoś do tego przywyknąć, ale wszyscy tak zdrabniają me imię, myślą, że ja taka słodka i w ogóle, a ja w takich chwilach chce ich tylko rozpierdolić :P

To noś maczetę za pasem i jak ktoś Ci będzie czułe słówka prawił to mu pokaż i powiedz, że też chętnie coś rozdrobnisz jak nie przestanie.:D

Gość lolhahahha
Hehe ;) Ta, tyle, że oni nawet nie wiedzą, że to mnie drażni ;) Muszę jakoś do tego przywyknać, ale uwierz mi, chciałabym mieć np. na imię Iga, bo tego się zdrobnic nie da. No chyba, ze Iguś, ale jakby tak do mnie mowili, to cos bym soebie pomyslala... :P

Gość latkaleca
chcesz wygladac jak dziecko bezsens

Nie da się? Ja dam radę: Iguniuniuniuniuniuniunia :D Moje imię po zdrobnieniu brzmi paskudnie, ale nie powiem jakie:P

Gość Jamjestemja
Heh, a moje to dopiero po zdrobnieniu...Jak ostatnio moka kolezanka powiedziala do mnei pelnym imieniem, to sie zdziwilam, czy sie czasem nie obrazila :D

Gość Jamjestemja
Hehe ;) No to już cie rozumiem ;) A ile masz lat, jesli mozna wiedziec?

Gość Jamjestemja
Haha, ożesz ty :D Ja myslalam, zr masz z jakies 28 lat... a ty mi tu takie pieprzysz :D To ty mloda jestes i nie mozesz starao wygladac :D A ten dziwny nick, z jakim caly czas pisalas, to ja :P

Gość A ja mam 26lat
a wczoraj zapytano sie mnie czy w tym roku mam mature, az sie wzruszylam bo poki co nikt nie chce mi uwierzyc ze nie jestem nastolatka

Gość Jamjestemja
Z lolhahahha ;)