Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malasmerfetka20

fizjoterapia czy geografia

Polecane posty

Pomyśl logicznie - ludzie zawsze będą się starzeć i ulegać wypadkom, a ktoś będzie im musiał pomagać odzyskać chociaż część sprawności. Sam mam duży dylemat, akurat żadnego z ww. kierunków nie rozważam, ale pozwoliłem sobie się udzielić :P

gupio_mondra, tylko, że nie doradzaj podług swoich upodobań, bo nie każdy chce być później nauczycielem. A tym bardziej, że obecnie nauczycieli się raczej zwalnia, niż zatrudnia.

Gość t6hy6
fizjoterapia, jesli: - masz dobre zdrowie i dobry kręgosłup, silne rece - moja mama chodziła do fizjoterapeuty i mówiła,że sam przyznał jej, że jest ciezko, bo jak przyjdzie facet 100kg to naprawde trzeba pracowac żeby to poczuł-- a przeciez masaż ręczny to podstawa - aby miec prywatny gabinet potrzeba troszke kilka lat praktyki - warto zainwestowac w mase kursów - to one dezyduja potem gdzie wyladujesz - miejsca pracy: szpital, sanatorium, SPA - fajne zajecie to rehabilitant ale wyczerpujace emocjonalnie i fizyczxnie

Gość t6hy6
a geografia, jesli: - lubisz turystykę - mozesz sobie zrobić kurs na przewodnika wycieczek krajowych lub wycieczek zagranicznych- fajna robota - mozesz uczyc geografii w szkole Są jeszcze takie kierunki jak turystyka i rekreacja: - hotelarstwo i gastronomia - hotele są i będą, idzie euro 2012 wiec bedzie ich coraz wiecej, mozna byc managerem hotelu, kierownikiem gastronomii, oczywiscie nie od razu - mozliwosc stazy i wyjazdów zagranicznych - praca na recepcji itp ( pracowałam- fajna robota) - sa tez specjalnosci zwiazane z odnowa biologiczną, SPA

Gość trudniejsza
a w czym sie widzisz?

Gość trudniejsza
ze szkół policelanych to fajne sa kierunki takie jak: -technik farmaceutyczny -technik optyk -technik usług kosmetycznych Jak Cię interesuje geografia itp to moze: -geodezja i kartografia? a jesli cos medycznego cie interesuje to sa jeszcze: -pielegniarstwo -połoznictwo - dietetyka -kosmetologia - ratownictwo medyczne - logopedia z audiofonologią