Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dennna jestem...

Zdradzilam narzeczonego z 19 latkiem. Co teraz?

Polecane posty

Gość dennna jestem...

ja mam 29. Nikt o tym nie wie, podkusilo mnie, bylam glupia ,stalo sie. Zyc dalej i zapomniec o tej przygodzie ? Czuje sie fatalnie :(

Gość racjonalistka!!!!!!
wszyscy faceci tak robią i jakoś nie rozpaczają i nie mają wyrzutów sumienia!

Gość myszenka91
Racjonalistka ma racje ! Odkurzacz: nie wazne czy z 19 latka czy 30 latka! Faceci nie zaluje zdrady tak jak dziewczyny. Ani nie maja tego na sumieniu ;/ a dziewczyny rozpaczaja jak glupie;/ to nie fer;/

Gość rrrwww
ktoś tu chyba był zraniony :D

denna. ... czy twoje imie zaczyna się na B?? I jesteś z miasta na literę B?? Dobrze że czujesz sie fatalnie. Trzeba było sie nie puszczać.

Gość wewwrwerewewre
takie pierdolenie o tym, że kobiety bardziej przeżywają własną zdradę tia... bo dla facetów skok w bok to tylko seks i nic więcej a kobiety też się dodatkowo emocjonalnie przywiązują do kochanków i stąd ta różnica. trzeba było się zastanowić zanim go zdradziłaś, masz już prawie 30-kę na karku i powinnaś być dojrzała i chyba masz już swój rozum, więc żadne głupie tłumaczenie nie wchodzi w grę. rozumiem jak zdrada występuje u młodych i głupich nastolatków u których hormony buzują jak oszalałe, albo w małżeństwie z dużym stażem, gdzie rutyna swoje zrobiła ale nic nie tłumaczy takiej zdrady jaką zrobiła autorka. co do tematu: pewnie prowo jak nic. więc nie pieprz autorko jak ci żle i w ogóle nie szukaj usprawiedliwienia siebie bo jesteś dorosłą osobą i sama odpowiadasz za swoje czyny.