Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie_na_wakacje

Pierwsze wczasy za granicą ? Jakie biuro podróży ?

Polecane posty

Gość fotel
do hiszpanii to raczej z itaką.nie słuchaj idiotów że na własną rękę jest taniej,chyba że w większym gronie,to się zgodzę.w tym roku jest bardzo drogo więc raczej poluj na okazję.w tamtym roku za 2800 miałem 2 tyg.all na gran canari.

Gość Mamałygaa
Zgadzam się, że wynajem domku, na własną rękę wychodzi taniej, jeśli jedzie się sporą grupą. Do tego, trzeba wszystko zaplanować wcześniej i mieć nad wszystkim kontrolę. A nie po to jadę na wakacje;) Na wakacje jadę się zrelaksować, nie przejmować niczym. Myślę, że większość ma podobnie. Jeśli jadę za granicę, to zazwyczaj z biurem podróży. W Hiszpanii byłam np. z Almaturem i wycieczkę wspominam b. miło. Tylko wakacje w naszym kraju organizuję na własną rękę, ale to chyba jak większość:)

Gość Ullkaaa
Ja na swoich pierwszych wakacjach zagranicznych byłam właśnie z Almaturem, była to wycieczka objazdowa. Od tamtego czasu, często zdarza mi się wyjechać z nimi :)

Gość Ullkaaa
Ja na swoich pierwszych wakacjach zagranicznych byłam właśnie z Almaturem, była to wycieczka objazdowa. Od tamtego czasu, często zdarza mi się wyjechać z nimi :)

Gość Jadzia33
Od siebie mogę polecić biuro podróży poznań http://www.travelstyle.pl/, ze względu na ciekawe oferty: wyjazdy motywacyjne, wyjazdy incentive, wyjazdy zagraniczne dla firm...Mają oferty tez z innych biur podróży min. Itaka

Gość gość
Stanowczo to http://www.traveliada.pl/ - wszystko da rade załatwić przez neta, do tego jak wykupisz wycieczkę last minute, to zapłacisz naprawde tanio :)

Gość gość
Doświadczenie mam niewielkie, ale byłam w Druskiennikach z biurem Ela-Travel i to mogę polecić bez mrugnięcia okiem, bo wycieczka faktycznie fajna, a nie droga. Ja bardzo lubię wspomniane już biuro Ela-Travel z Augustowa, wróciłam ostatnio z Wilna i jestem oczarowana.

Gość Karola Najman
Fajnym pomysłem na zaoszczędzenie wydatków związanych z podróżami jest tani przejazd. Ja już od lat korzystam z tanich linii autobusowych i dzięki temu mogę wydawać więcej w miejscach, które odwiedzam. Korzystam z usług ECOLINES. Zaglądajcie na ich facebooka, bo mają tam dobre promocje :) https://www.facebook.com/ECOLINES/

Gość zssd
Ciekawą rzeczą jest i dla mnie nie do końca zrozumiałą, ale często oferty niemieckich biur są tańsze niż tych Polskich, ktoś mi to może wytłumaczyć?! Co do takich stron ze zbiorczymi ofertami różnych organizatorów to mi się podoba jak działa serwis dreamtours.pl. Brakowało czegoś takiego w necie, w końcu jakaś rzeczowa, obiektywna, aktualizowana porównywarka.

Gość kompes
Nie patrz na BP, tylko załatwiaj wszystko przez agenta - http://www.odlotowepodroze.pl/ i dobieraj sobie po prostu taki hotel, jaki ci najbardziej odpowiada. Nie stawiajcie na hotele byle jakie - lepiej odłożyć więcej kasy i mieć udane wakacje.

Gość anitamaciejewska
W biurze Grześkowicz jest oferta na 10 dni za jakieś 3/4 tej ceny. Także nie dość że dłużej to jeszcze taniej.

Gość gość
ja właśnie wróciłam z wakacji w Barcelonie a korzystałam z usług Alfa Tour. Pogoda nam się super udała, wypoczynek idealny a co do organizacji wycieczki przez biuro, również nie mam żadnych zastrzeżeń także polecam

Gość gość
Ja w tym roku planuje ustrzelić jakąś ofertę last minute w Hiszpanii!Chciałabym najbardziej jechać w czerwcu dlatego zamówiłam już dowód z offshoreidcardscom bo nie spodziewałam się, że tak szybko zrealizują moje zamówienie. Fajnie, że przysyłają też próbnik!Można się zorientować co i jak!

Gość Szillas
na pierwsze wczasy za granicą wybrałabym sprawdzone biuro podróży - ja tak zrobiłam i dzięki temu pojechałam na super wyjazd z Coral Travel! wakacje nie do zapomnienia!

Gość gośćerios
no dobre biuro podróży to podstawa. Nie trzeba o nic się martwić i organizować. Ja byłam z coral travel (wprawdzie nie na pierwszych wakacjach za granicą) w Turcji rok temu i cieszyłam się, że mam ogarnięte biuro i sprawdzone, bo sama na własną rekę bałabym się

Gość Blazejj9219
Tez w tym roku wyjezdzałem z Coral Travel. Fajną oferte na Turcję znalazłem, więc skorzystałem. Najlbardziej lubię wlasnie oferty last minute. Mam elastyczna prace, więc tydzień urlopu z dnai na dzien nie stanowi problemu.

Gość Szofka

Tak, faktycznie jest to dobre biuro podróży. Sama z nimi byłam dwa razy i bardzo miło wspominam wyjazd. Świetna organizacja! polecam

no w sumie racja, biuro jest ok - mają ciekawą ofertę i myśle ze można u nich znaleźć fajne wyjazdy, dobrze zorganizowane i pewne!