Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana narzeczonaaaaaaaaaaa

ZROBILA MI SIE OPRYSZCZKA A ZA DWA DNI BIORE SLUB...

Polecane posty

Nie wiem co robic :( Doradzcie cos!!! w Sobote wychodze za maz a tu straszna opryszczka na gornej wardze. Bralam heviran, myslalam ze mi przejdzie, ze sie nie zrobi ale jednak :( wszystkie te roznego rodzaju masci na mnie nie dzialaja. Taki wazny dzien a ja z czyms takim :O nie da rady tego przypudrowac :(((((((((((((

dziewczyny co robic???

Gość sproboj masc
zovirax. droga i mala tubka ale skuteczna. mi w 2 dni pomogla

Gość carrie999111
ten plaster co reklamują w tv stosowałaś ? kurcze nie wiem, moze kosmetyczka albo lekarz cos poradzi?

niestety nie dziala na mnie

Gość Altum
Polecam plastry...mi pomogły w 2 dni...są super i z tego co pamiętam kupowałam na sztuki w aptece ;) Powodzenia

Ale od plastrów ponoć się rozchodzi jeszcze bardziej... bierz ten heviran dalej i codziennie nawet po kilka razy czosnkiem i cebula na zmiane przykładaj... jeszcze jest trochę czasu, to troszke zniknie, a makijażystka to ładnie zamaluje, że nie bedzie widac.

dziki dziewczyny za odzew!!! ile tego heviranu moge wziac zeby mi nie zaszkodzilo?? czosnkiem? pierwsze slysze.. a plastrow uzywalam kiedys ale wlasnie 'rozlazlo' mi sie to jeszcze bardziej :O

Gość onaaniaaaa
Ja polecam poloprirynę. Najskuteczniejsza jest gdy użyję się ją jak tylko poczujesz pierwsze objawy opryszczki ( w tedy nie powiększy się i ładnie zagoi). Delikatnie trzeba zmoczyć tabletkę i nałożyć na opryszczkę.

Gość dooradzamza darmo
Najlepsze wyjście to zrezygnować ze slubu

Gość kamkam86
Pod żadnym pozorem jak nie chcesz zrobić sobie większej krzywdy nie daj sobie nałożyć na usta tej naklejki co ją tak reklamują. Narzeczony nałożył, bo sama osobiście zachęcona świetnymi reklamami mu kupiłam. Po kilku godzinach nie miał małego bąbelka tylko bąbel na całą wielkość tego okrągłego plasterka....jakaś masakra:/ Oczywiście wiadomo, że każdy organizm reaguje inaczej i na pewno są osoby na które działa świetnie no ale może lepiej nie ryzykuj dwa dni przed tym ważnym dniem, żeby nie zrobić sobie czegoś gorszego... Pozdrawiam i mimo wszystko życzę szczęścia na nowej drodze życia i by wasz dzień był wyjątkowy :)

Gość true___
kup sobie hascovir,dużo tańszy niż zowirax,po zowiraxie z jednej opryszczki zrobiło mi się siedem :o mam problem z nawracającymi opryszczkami,zawsze mam pod ręką hascovir (noszę w torebce),jak poczuję swędzenie działąm od razu-strupa od tego czasu nigdy nie miałam,on dość mocno wysusza i nie dopuszcza do zrobienia się pęcherzyków,tylko dość mocno wysusza skórę i łuszczy się w tym miejscu... czosnek (bardziej) i cebula mają działanie bakteriobójcze,a opryszczka to wirus,sok z czosnku działa raczej na spalenie (coś jak przy oparzeniu) skóry przy myciu twarzy omijaj chore miejsce,twarz wycieraj recznikiem papierowym stosowałam też plastry-ale spektakularnych efektów nie zauważyłam,zawsze wracam do hascoviru