Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka7304

Zanikowe zapalenie śluzówki-skutek zapaleń pochwy

Polecane posty

Witam! Mam zdiagnozowane zanikowe zapalenie śluzówki pochwy, prawdopodobnie skutek wieloletniego leczenia grzybicy pochwy, infekcji ukł. moczowego i leczenia bakterii Enterococcus species, czy któraś z was cierpi z tego powodu? Mnie na co dzień dokucza pieczenie, świąd, palenie w pochwie, dyskomfort podczas chodzenia, nie mogę nosić obcisłych spodni, do tego częste stany zapalne pochwy, uczulenie na lateks, skutki uboczne leków, jednym słowem nadwrażliwość pochwy. Zapraszam do dyskusji.

Gość Siri
No witaj Lenka, jestem, znalazłam...super...

Gość Siri
Lenka7304, jutro idę do gina na 12,45 to Ci napiszę jakie newsy...Pozdrawiam!

Cieszę się, że znalazłaś, własnie wróciłam do domu jest nieźle ale swędzi, dzisiaj ostatnia globulka cicatridine, zobaczę czy będzie poprawa. Lekarz powiedział, że ten lek można powtarzać co jakiś czas. Pozdrawiam

Gość Siri
Ja mam to samo do pochwy tylko w kremie, to Ci pisałam ,to jest na odmłodzenie skóry, stosuje się też na twarz.

Gość Siri
A Ciebie gdzie swędzi ; na zewnętrznej części warg sromowych, czy też w pochwie? Ja na swędzenie zewnętrzne mam dwie maści; Rano BEDICORT , wieczorem CLOBAZA i ALLERTEC 0,01 tabl. od alergii do łykania.

Gość Siri
Jutro się odezwę ,pozdrawiam!

Gość Siri
Lenka, poczytaj sobie o leku VAGICAL , ja jutro spytam dr czy by mi tego nie zapisał...to jest lek homeopatyczny z nagietka.

Siri źle założyłam to forum, nie w tym dziale, nie jestem biegła w komputerze, najlepiej byłoby założyć na nowo temat w dziale zdrowie i uroda, może ty założysz a ja się dołączę tylko potrzebowałabym link, albo znajdę cię po loginie. PS Dołączył sie jakis dowcipnis i napisał nie na temat. Pozdrawiam

Gość Siri
Lenka, tymczasem zostańmy tu...Ja korzystam z pomocy młodzieży przy zakładaniu konta , to by trochę potrwało.Ja piszę też na str.PRZEKWITANIE i tam mi nadają,że jedna brała niecierpek doustnie i progesteron w kremie.Ten dr gin.do którego teraz chodzę to podobno bardzo dobry specjalista i jak nie ma konieczności to nie zapisuje hormonów ,ja mu cały czas nadaję żeby mi zapisał leki naturalne, będę Cię informować. A intruza trzeba olać, tacy znajdą się wszędzie.

Gość kama 22
Ja stosuję żel elecom- po zastosowaniu trochę przypiecze i rewelacja przez długi czas nic nie piecze. Wystarczy zastosować jednorazowo a pomaga na dłuższy czas. Musi przypisać lekarz.