Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaymann23

CAŁYM ZYCIEM MOJEJDZIEWCZYNY JESTEM JA...

Polecane posty

Gość kaymann23

Skończyła policealne studium kierunek technik architektury krajobazu... ani nie szuka pracy ani nic.... Na studia tez nie chce isc.... Nie ma nawet żadnego zainteresowania, sportu nie uprawia. Całe dnie by tylko ze mną smsy pisała i ciagle chce się spotykać. móiwę jej zrób cos dla siebie, poszukaj pracy, wyjdziesz do ludzi, albo nie wiem... Ona nie chce bo jak mówi" jest szczesliwa":-O no tak, tylko rodzice ją utrzymują, ona w domu palcem nie kiwnie, o wszystko dba jej matka. Jestem z nią rok, ale nie wiem, czy dalej to ciagnąć.

Gość kaymann23
Looknijcie na moje prowo o podartych rajtuzach....jest zajebiste....:D

Gość fdghjkjhgf
to powiedz jej to

Gość tylko zajrzalam na chwile
a ty ejstes glupkiem bo piszesz o tym na publicznym forum i co?

Gość kaymann23
to podszyw wyzej

Gość kaymann23
Już jej powiedziałem tak:....Ty szmato weź się do roboty!.....ale nic to nie dało...:(....Tak mi przykro....:(

Gość kaymann23
A ta szmata tylko siedzi i żre....siedzi i żre....Bo jest na macierzyńskim....:(.....Głupia torba....:O

Gość kaymann23
podszywaczu chcesz w ryj dostac? tępe gimgówno:-O

Gość kaymann23
Ja chodzę do szóstej,ale....jestem na pewno od ciebie wyższy...ty podszywaczu ty....!Niedobry chuju!:P

Gość kaymann23
Moja mam chciała mnie spłodzić z panem Zdzichem...ale na zakręcie wyprzedził go goryl....:D

ojeeeej jakie to śmieszne :/ nie przejmuj się podszywaczem, niektórzy po prostu są dość ograniczeni i nie mają pomysłu na zabicie nudy.

Gość kaymann23
piegus18 niektórzy są po prostu zbyt ograniczeni i nudzą mnie nudnym prowo 💤 ulżyłaś se?

Gość EL NINka
Ojej, jakbym słysząła o dżustince, a chociaz ładna, czy potwora :P? Nie zmieni sie, jej ejst tak wygodnie jelopie, jak zoom moich kolegow:P. I tyle, chcesz to siedx z tym pudlem albo wymien na kaprysacy model ksiezniczki, ktora nie wie, co chce, ale w zal. od chwili ma byc tak jak chce. Nawet mi Ci nie żal. No zarobiona na maxa, jeszcze mamusia musi być, ile ona ma lat? I tyle do sprzątania czy ugotowania :D. Nie martw sie z pewnością nie tylkoz Tobą pisze, znam takie:P.

Gość kaymann23
Dziękuję ślicznie.🌼 Właśnie zwaliłem gruchę z radości. :o

Gość EL NINKA
Ona wyobaza sobie, e jak bedzie taka zaslone robic, to w koncu palanta znadzjie , a dlaej jak opisałeś- nic ne bedzie robic- karmic sie szczescie, tylko kto w te brednie wierzy :D- wyraz ignorancji dla osoby, na ktorej niby zalezy i braku szacunku. Zawze 2 strony sie staraja jak naprawdę zalezy.