Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfvr

Do jakiej pracy moze iść18 latka? nigdy nie pracowalam.

Polecane posty

Gość gdfvr

dodam, ze mam problemy teraz ze szkola. dopiero za rok bede pisala mature, poniewaz teraz dostalam 1 z chemii na koniec roku:( W sierpniu ide pisac komisa. A pozniej ponad pol roku bede czekac na mature. Chcialabym w tym czasie pracowac, ale nigdy nie pracowalam. Jaka praca by sie dla mnie nadawla, gdzie mam sie pytac? Prosze o jakiekolwiek dorady. nie wiem czy to jest wazne, ale jestem drobna dziewcz, nic ciezkiego nie moge dzwigac, mam chore serce. nie chce byc na utrzymaniu starszych, a tez chce miec swoja kase.. Bo rodzice juz nie wyrabiaja(mam jeszcze siostre)

Gość i tak powiem...
zależy czy jesteś z miasta , małego miasteczka, wsi...

Gość gdfvr
Jestem z miasta. No powiedzmy ze okolice Katowic. I tam bym chciala do pracy dojezdzac, bo dziwnie bym sie czula pracujac w swoim miescie...A dodjazd do K-wic zajmuje mi autobusem 25 min. a przystanek mam pod blokiem prawie.

Gość zxc zjnjgzhn
hostessa. min 10 zł na rękę za godz, ale oczywiscie nie przez biuro posrednictwa pracy, praca weeendowa. nikt nie powiedzial, ze lekka, ale nie jest najgorzej

Gość gdfvr
mhm ,i to np typu plejada/auchan tak? i powiedz mi..w takim razie gdzie dokladnie isc sie pytac do kogo o ta prace? Czy 10 zl to duzo?

Gość gdfvr
dodam, co teraz mi sie przypomnialo - ze ja nie moge dlugo stac. W kosciele calej mszy nie ustoje. tylko zawsze musza siedziec. Nawet jak w czasie mszy trzeba ciut dluzej postac, to juz mi slabo sie robi. mam powazny problem z serce. wiec stanie odpada, tlyko jakis ruch zeby byl.:( wiem, ze jestem wybredna, ale tak juz mam.

Gość gdfvr
no ta dziwka to dobre by było bo przypomniało mi się,że za długo siedzieć też nie mogę,, kurcze tylko czy zarobki dobre??

Gość oooooj
niech zgadne - rodzice tez tak mają, ze wybredni są i dlatego biedę klepiecie? ja widzę dziewczyno, ze ty jakas niezaradna jestes, ja mając 15 lat zaczełam dorabiac sprzątając, potem kolejna dorywcza praca, teraz pracuję będąc na studiach, ale nikt mi tego nie załatwiał, sama musisz ruszyc glowa, poszukac ogłoszeń. ale jak na razie to ty nawet nie wiesz co bys chciala robic... skoro masz taka powazna wadę serca, to staraj się o rentę i tyle

Gość oooooj
w ogóle to pytanie "jaka praca by sie dla mnie nadawała" mnie rozwalila. a skad my to mamy wiedziec?

Gość rowereek
Poszukaj na portalach z ogłoszeniami, a przede wszystkim to glowa do góry i bądź uśmiechnięta :) Może np roznoszenie ulotek, albo coś w tym stylu. Albo jakaś praca na necie? Różnie to jest i różnei ludzie pracują sobie :)

to śmigaj na ulotki --wiele nie zarobisz ale bedziesz w ruchu . jak sobie pościeliłaś tak sie wyśpisz . dziewczyny bez wykształcenia i jeszcze chore jak są w miare ładne to i tak kończą wiadomo jak . jedynie ratuje cie by jakis dziany facet zakochal sie strasznie w tobie .

Gość ooooooooj
na ulotkach tez się stoi :/ chyba ze roznoszenie takich ofert marketów, no ale się nachodzi tyle co i nastoi jako hostessa

Gość rowereek
To idź na telemerketerkę, np to TPSA, tam przyjmuję wszystkich i płacą chyba w miarę ok jak na taką pracę

Gość ooooooooj
zaraz powie, ze siedziec tez nie moze i zebyscie to wy jej załatwili

najlepiej znajdz jakąkolwiek prace i wracaj do nauki (choćby wieczorowo lub zaocznie)--masz 18 lat wiec jescze nic straconego --no chyba ze wolisz latwy zarobek pracujac za kurtyzane .

Gość gdfvr
nie no, zle chyba zrozumialyscie..Oczywiscie ze bede dalej sie uczyc, nie zamierzam tak sie poddawac. i wcale nie musze na wieczororwe bo jeszcze zwykle ksztalcenie mnie obowiazuje. zalicze w sierpn i czekam do maja na mature! i nie przesadzajcie z tym czego nie moge i ze jestem zekomo jakas leniwa. Tez nikt tu nie napisal, ze jestem bez wyksztalcenia, po prostu mam rok przerwy. i tyle. co to dokladnie to TP?

Gość rowereek
Telekomunikacja Polska SA Napisz do TPSA maila np czy szukają w Twoje okolicy kogos