Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podsumowałem was malutkie

warunki , aby kobieta była szczęśliwa

Polecane posty

1.kasa - czyli facet musi ja mieć dla niezaspokojonych kobiecych pomysłów 2.seks - czyli facet jako niezaspokojony ogier w łóżku reszty nie trzeba

bez tych dwóch warunków tylko udajecie szczęśliwe i oszukujecie same siebie

Gość amdjijif
Taaaa i każda jest taka sama

prawda, bo każda jest taka sama

Gość lalalkalaka
dodaj do tego, wspólne spędzanie czasu, bo na kij mi pogaty facet, którego na spacer nawet nie można wyciągnąć. I jeszcze prócz tego seksu dużo czułości i przytulania, opiekuńczości i okazywania miłości. Sam seks i kasa nikogo nie uszczęśliwi matole.

lalalkalaka te wszystkie rzeczy które wymieniłaś, to tylko małe dodatki do moich punktów

Gość lalalkalaka
ale diabeł zawsze tkwi w szczegółach...:P Wolałaby normalnie zarabiającego faceta, ale własnie z tymi szczegółami niż bogatego ale oschłego i lenia.

Gość hjhnkbjhb
mnie by to wystarczyło, musiałabym się z nim tylko jeszcze dobrze dogadywać i musiałby być wzajemny szacunek i podobna wizja życia, czego chcieć więcej?

diabła w to nie mieszaj , bo się okaże , że jesteś prosto od niego

Wolałaby normalnie zarabiającego faceta, ale własnie z tymi szczegółami niż bogatego ale oschłego i lenia bzdura , każda z was udaje , ze tylko trochę jej wystarczy i z umiarem , ale to nieprawda , bo wy jesteście wiecznie czymś niezaspokojone , a warunki jakie wymieniłem wystarczyły by do tego , żeby was na chwilę uspokajać

Gość podsumowałem autora tematu
jego problemy to : 1. kasa - czyli w ogóle jej nie ma 2. seks - czyli impotent/z maluszkiem w gaciach reszta też słabiutko, dlatego musi się wyżalić na forum

Gość lalalkalaka
Nie pisz mi , że bzdura bo nie jesteś kobietą i tylko ci sie wydaje, że te rzeczy sie dla nas liczą. Powtarzam: nie jesteś kobietą, więc guzik wiesz, czego tak naprawdę chcemy a to co piszesz to tylko spekulacje. Kasy chce dziwka, rżnięcia niezaspokojona pensjonarka.

jego problemy to : 1. kasa - czyli w ogóle jej nie ma 2. seks - czyli impotent/z maluszkiem w gaciach reszta też słabiutko, dlatego musi się wyżalić na forum wszystko u mnie ok więc spadaj z twoim podsumowaniem

Gość Dziewczyna..
to smutne, ze takie kobiety poznawales....rozumiemy ze nie masz ani 1 ani 2? A te kobiety, jakie poznaleś Ciebie nie chcą?

Nie pisz mi , że bzdura bo nie jesteś kobietą i tylko ci sie wydaje, że te rzeczy sie dla nas liczą. Powtarzam: nie jesteś kobietą, więc guzik wiesz, czego tak naprawdę chcemy a to co piszesz to tylko spekulacje. Kasy chce dzi**a, rżnięcia niezaspokojona pensjonarka. ja wiem czego chcecie i ty też wiesz doskonale ,a bronisz się tylko dlatego , że ciężko się do tego przyznać z twojego myślenia wynika , że każda kobieta to dziwka i niezaspokojona pensjonarka - niedobrze

buzi na zgodę :* i już nie płacz

Gość lalalkalaka
Ty wiesz lepiej co ja myślę i czego chcę...ciekawe:) Siedzisz w mojej głowie??? Nie wmawiaj mi głupot tylko dlatego, że trafiasz na zdziry , które cie nie kochaja a tylko chcą naciągnąć na kasę i użyć zamiast wibratora. Widocznie trafiasz na niewłaściwe.

Gość głupiaa
te dwie rzeczy można otrzymać od sponsora :P

Gość czyli twoja kochana
mamusia jest dziwka?????? he he he he he

Gość lalalkalaka
własnie..związek to nie sponsoring ale autorowi momyliły się definicje.

lalalkalaka on nie trafia na niewłaściwe, po prostu żadna go nie chciała i ma żal, mało to takich już było na kafe?

Gość lalalkalaka
*pomyliły się

Ty wiesz lepiej co ja myślę i czego chcę...ciekawe Siedzisz w mojej głowie??? Nie wmawiaj mi głupot tylko dlatego, że trafiasz na zdziry , które cie nie kochaja a tylko chcą naciągnąć na kasę i użyć zamiast wibratora. Widocznie trafiasz na niewłaściwe. wystarczyło by z tobą pobyć trochę czasu lub z jakąkolwiek inną i tak wyjdzie na moje , bo jak nie spełnia się dwóch podstaw to się szuka innego albo odchodzi dla was miłość to dwa przykazania miłości które wymieniłem

"jak nie spełnia się dwóch podstaw to się szuka innego albo odchodzi dla was miłość to dwa przykazania miłości które wymieniłem" :D:D:D - i ty nam próbujesz wmówić , że u ciebie z kasą i seksem wszystko ok :D:D:D

lalalkalaka on nie trafia na niewłaściwe, po prostu żadna go nie chciała i ma żal, mało to takich już było na kafe? nie zal mi was wcale bo każda jest taka sama po czasie , trzeba tylko poczekać , a z kobietami nie ma problemu, bo sa zawsze grają w tą samą grę

Gość lalalkalaka
Mam takiego gościa: kasa i zajebisty seks ale to za mało dla mnie...jestem i tak nieszczęśliwa, bo nie jest czuły, romantyczny itd. Więc mnie nie wkurzaj swoim gadaniem!

i ty nam próbujesz wmówić , że u ciebie z kasą i seksem wszystko ok jesli się ma te dwa przykazania obcykane , to wtedy zmienia się was

Mam takiego gościa: kasa i zaj**isty seks ale to za mało dla mnie...jestem i tak nieszczęśliwa, bo nie jest czuły, romantyczny itd. Więc mnie nie wkurzaj swoim gadaniem to pisz jakiego chcesz , zobaczymy te odnośniki

Gość lalalkalaka
No ale jesteś tylko z kobietami, które leca na kasę i seks, więc nie znasz innych. Zatem opisujesz nie wszystkie kobiety tylko pewną grupe, którą przyciaga pkt. 1 i 2.

No ale jesteś tylko z kobietami, które leca na kasę i seks, więc nie znasz innych. Zatem opisujesz nie wszystkie kobiety tylko pewną grupe, którą przyciaga pkt. 1 i 2. bo innych nie ma , tak jak napisałem , możesz opisać tylko odnośniki do moich dwóch głównych punktów , bo bez tego dla was faceci nie istnieją , a jeśli istnieją , to tylko w snach lub marzeniach - moje dwa punkty sa najbardziej rzeczywiste i prawdziwe oraz życiowe