Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze gotuję

Tegoroczni Maturzyści!!!

Polecane posty

Gość dobrze gotuję

Jest tu ktoś, kto za tydzień pisze maturkę???;-) Jakich przedmiotów się najbardziej boicie?

Gość PGE MARMA 2011
Hej, balem sie bardzo matury do wczoraj. Jednak przypadkiem natknalem sie na pewien system na allegro prezentujacy jak zdac maturę. Z początku nie wierzyłem, że to działa ale tani jak trzy piwa więc postanowilem go zakupic i naprawde jestem pod wrazeniem. Wiem jakie bledy popelnialem i teraz ide na mature pewny siebie i wiem, ze zdam:)

Gość ZioMuŚEK
ja za tydzien piszę maturkę. Bardzo się boje j.polskiego, o masakra. Nie wiem czy zdam, kurcze:( PGE, a co to za system?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A możesz bliżej wyjaśnić na czym to polega???;-) Ja jestem bardzo kiepska z matmy i tylko od tego zależy czy zdam, z innymi przedmiotami nie mam wcale problemu, tylko ta matma śni mi się po nocach

Gość dobrze gotuję
ja się cholernie boję matmy:-( ponoć nie jest trudna, ale... co jest zawsze na maturze prócz ciągów, funkcji, równań i nierówności..?

Gość PGE MARMA 2011
System mówi o tym jak zdac mature ustna z j.angielskiego bez nauki obojetnie kto jaki ma poziom wtajemniczenia w angola:) oraz jak zdac ustna z j.polskiego, wykorzystac to co sie umie by osiagnac maxymalny wynik. TO co sie dowiedzialem to m.in: z notatek autorow mozna dowiedziec się np. W jaki sposób pozbyć się strachu - Jak opanować emocje - Dlaczego napisaliśmy te notatki, - Jak przygotowywać sie do matury - Jakie mieć nastawienie, mowe ciała - Jaka jest zła mowa ciała, która skreśla Ciebie - Jak dopasować garnitur i jak sie ubrać by zyskać dodatkowe punkty za look - Jak się zachowywać na chwilę przed maturą, kiedy przyjść do szkoły - Jak opowiadać swoją maturę - Jak odpowiadać na pytania komisji - Oraz innych rzeczy. - Co zrobić, żeby komisja polubiła Cię w kilka minut

Gość maTurzystka...!
a co zrobić, żeby polubiła mnie w kilka minut? opowiedz trochę o tych sposobach, plosie, plosie, plosie...:-);-)

Gość PGE MARMA 2011
maturzystka: Sposoby te to np. przechodzenie stanów, mirroring, nastawienie, dobra mowa ciała, kontakt wzrokowy z liderem w komisji. Jest napisane np. jak wytworzyc pozytywne emocje w komisji przez co sa bardziej przychylni. Nie chce zdradzac szczegolow, bo zaplacilem 10 zł i szanuje pracę autorów. Poza tym to moje małe 10 zł, ale zaplacilem:P

Wrzuccie na luz Ja nie przygotowywałan się w ogóle (nieważne dlaczego), polski będę pisać w weekend dopiero I jakoś nie przejmuje się:classic_cool: Przecież nawet jak się nogą powinie to nie koniec świata Sen i jedzenie wystarczy :D

Gość LIzkaaaaaa 29
nie zdałam matury i teraz jestem poniżana. Zaluje, ze........... nie wierzylam w siebie.

Gość maTurzystka...!
kultura mam na drugie - tez chciałabym być taką optymistką:-)

Gość maTurzystka...!
lizkaaaaa z czego nie zdałaś?

Gość LIzkaaaaaa 29
Niestety z polskiego. Jak bardzo chciałabym cofnąć czas! Ale czasu nie cofne. Moze kiedys podejde, teraz zmieniłam swoje podejście i nastawienie do tych spraw. Dałabym radę.

Gość maTurzystka...!
w zeszłym roku zdawałaś?

Ja i optymizm, dobre:D Po prostu w życiu są ważniejsze sprawy a maturę często to o kant dupy potłuc Teraz takie ułatwienia Ci dają, poprawki, podwyższenia wyniku itp różne rodzaje studium policealnego, że nic co zrobisz nie zniszczy Ci życia

ja sie nie przejmuje na razie, jeszcze tydzień a to kupa czasu. Nawet jak ktos sie wyuczy a bedzie zestresowany to i tak połowe zapomni. trzeba byc wyjajtowanym wtedy dobre pomysły przychodza do głowy i w ogole lepiej sie mysli

Ja piszę, boję się matmy i angielskiego. I wypracowania z polskiego 😭 chociaż z polskiego mam 5 na koniec, ogółem nie jest ze mną źle :classic_cool: ale panika musi być, jak to ja...

Gość vampirealice3333
ja najbardziej boję się ustnego polskiego, od początku kwietnia uczenie się pracy maturalnej i du*a, bo nadal nic mi do głowy nie wchodzi ;/ obawiam się też matmy bo próbnej nie zdałam ;/

Gość Adrian Jadukiewicz
Przypadkiem zauważyłem ten temat. Widzę, że ktoś pisał o moim systemie który opracowałem przy współpracy z nauczycielami prowadzącymi egzaminy maturalne, matury ustne. Czytając moj poradnik dowiesz się jak zdać maturę na maksymalną ilość punktów. Jakie błędy są popełniane przez uczniów. Jak wpłynąć na emocje, psychikę nauczycieli. Jeszcze kilka dni temu sprzedawałem ten poradnik za 10 zł. Postanowiłem wraz z Mateuszem Wertem (współautor), że wiedza powinna być dostępna za darmo dla każdego. Zapraszam do ściągnięcia: http://www.mediafire.com/?glbxyi8cm2f8802 filmik: http://www.youtube.com/watch?v=_PFCon9C19w Adrian Jadukiewicz