Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaa

Czuje sie momentami głupia :(

Polecane posty

Gość głupiaa

Czasmi zdarzają mi sie sytuacje zaćmienia umysłowego a później jest mi wstyd i źle sie z tym czuje :( nie wiem co mi jest ale momentami nie moge sie na czymś skupić, poprostu nie myśle w tej chwili i przez to wychodzą głupie sytuacje np dzisiaj nie wiem czemu niepotrzebnie stałam w kolejce zamiast wejść i od razu sie zapytać w urzędzie poprostu masakra, nie potrafie dokładnie słuchać, jakbym była jakaś otumaniona, nie wiem też czasami jak sie zachować ;( też tak czasami macie?

Gość głupiaa
nikt sie nie wypowie? :/

Gość papugara
Pewnie. Czasem nie wiem co robię i dlaczego jakbym nie robila tego ja, albo przynajmniej nie robię tego świadomie. Np zjem objad i wynoszę talerz do lazienki zamiast do kuchni albo zasypiam gdzieś i jak się obudzę to nie wiem gdzie jestem i czuję się jakbym jeszcze spala albo stoję w kościele chociaż wszyscy już wyszli bo się zamyślilam, a tak na prawdę nie myślialam o niczym po prostu wylączylam się jakby mnie wcale nie bylo. Eh dziwne takie.

Gość głupiaa
No właśnie ja mam podobnie, ostatnio włączyłam kompa i go od razu wyłączyłam bezmyślnie jakbym to ja sie wyłączyła ;/ a później przeżywam to jak cholera

Gość loooooooooo
też tak mam -szczególnie z słuchaniem. Przykładowo pytam kogoś o drogę i gdy ktoś mi tłumaczy to potakuje i niby wiem ale po paru zdaniach tej osoby trace wątek i w sumie to nie wiem co mówiła. Jestem totalnym beztalenciem jezykowym bo kompletnie nie łapie nic ze słuchu.Więc żeby gdzieś dojść muszę pytać parę osób po drodze:D Czesem mam wrażenie,ze kompletnie nie mysle -proste sprawy potrafie bardzo skmoplikować. Często jestem rozkojarzona lub odwrotnie-zamulona i robię przez to głupie błędy albo wdaje sie w idiotyczne sytuacje.

Gość głupiaa
mi takie sytuacje źle wływają na samoocene ;/ wstydze sie tego najgorsze jest to że ciężko nad tym zapanować

Gość papugara
Nie myśl o tym. Myślę, że inni nie specjalnie zwracają na to uwagę. Każdy czasem robi coś glupiego. Jak nie będziesz o tym mówić to nikt nie zwuważy:)

Gość głupiaa
dziękuje za słowa pocieszenia :), może to wynika z tego że zawsze chciałabym zachować sie jak należy a wychodzi jak zwykle

Gość masz babo placek.....
moze po prostu jestes glupia, ale na pewno nie az tak bardzo skoro zdajesz sobie z tego sprawe ;-)

Gość głupiaa
moze po prostu jestes glupia, ale na pewno nie az tak bardzo skoro zdajesz sobie z tego sprawe tak tak a Ty jesteś niczym Einstein :P

Gość Anonim@
I ja tez tak mam tylko nieraz cos mowie i zamiast np. Tysiąc sto mowie sto i burak albo gadam z ciotka i ona cos gada a niewie nic na ten temat to ja w myślach se mowie ze niech nie gada jak nie wie a ja w rzeczywistości to do mniej powiedzialam jaki wstyd

Gość Hart H.
szczerze mowiac tak nie mam albo nie zauwazylam, moze masz po prostu jakies lekkie ADHD ? to modne ostatnio :P zawsze tak mialas?

Gość głupiaa
ADHD kojarzy mi sie z agresją, nadpobudliwością, raczej to nie to miewam tak od dawna ale tylko czasami, nie zawsze może to wynika z mojej nieśmiałości, braku obycia poprostu czasami nie myśle nad tym co robie, może poprostu taka pierdoła ze mnie i już

Gość papugara
hahaha dżdżownice oj ale Ty kura jesteś Jak nie masz podobnych dośwaidczeń to po jakiego czorta się wypowiadasz, jak chcesz się ponabijać to porszę bardzo, ale może nie z ludzi, którzy czują się źle z powodu swoich dziwnych zachowań. Cham z Ciebie i tyle