Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka...21

szukam bratniej duszy-mam 21lat

Polecane posty

Gość przyjaciółka...21

witam.. Moje życie jakoś tak się ułożyło że czuje się samotna.. A stwierdziłam to dziś, gdy w domu nie było nikogo i nie było z kim słowa zamienić..od dawna nie wychodzę nigdzie..mam koleżanki zajęte swoimi sprawami..a ja zostałam sama.. Jeśli jest ktoś chętny, to niech napisze..potrzebuje szczerej przyjaźni..

Gość Elka/Elcia
a skąd jesteś?

Gość przyjaciółka...21
małopolskie

Gość Anielka586744
No właśnie skąd jesteś?

Gość Szukajaca przyjazni
Wiesz, ze ja tez czuje sie samotnie (trwa to juz kilka miesiecy)

Gość przyjaciółka...21
dokładnie okolice krakowa, naprawdę czuje się strasznie źle, a jestem dobra osoba wierna przyjaciółka no ale ciężko mi tak się otworzyć osobom które mają już swoje 'towarzystwo' bo wiadomo że oni będą na pierwszym miejscu u tej osoby..a ja potrzebuje kogoś komu będę mogła o wszystkim powiedzieć, kto mi zaufa i z kim być może będę mogła się spotykać..

Gość Szukajaca przyjazni
Ja tez potrzebuje sie komus czasem wyzalic, ostatnio znajomi mnie olewaja. Moglybysmy sprobowac stac sie przyjaciolkami.

Gość Szukajaca przyjazni
Ja tez potrzebuje sie komus czasem wyzalic, ostatnio znajomi mnie olewaja. Moglybysmy sprobowac stac sie przyjaciolkami.

Gość przyjaciółka...21
szukająca przyjaźni..w takim razie powiedz coś o sobie, wiesz jestem zdania że warto spróbować a może rzeczywiście będziemy przyjaciółkami ja w każdym razie nastawian się pozytywnie

Gość nie mam przyjaciol nikogo
ja też bym chciała przyjaciółkę ewentualnie przyjaciela, moje wspaniałe kumpele jak tylko poznały swoich chlopaków to w dupie mają wszystko i wszystkich innych, ale oni je rzucą i zostaną całkiem same. czemu tak jest , czemu faceci nie rezygnują z kumpli, a laski lecą na łeb na szyje do swoichfacetów? ja w tej chwili mam 2 bratne dusze internetowe, i jednego kumpla do spotkań...

Gość Szukajaca przyjazni
No wiec mam prawie 16 lat ucze sie (mam nadzieje, ze nie przeszkadza Ci, ze mam 16 lat). Mysle, ze mam w miare dobry charakter ; )

Gość przyjaciółka...21
u mnie podobnie..ostatnio nie pracuje a właściwie to już od stycznia :( chętnie bym z kimś wyskoczyła na kawę czy choćby popisać porozmawiać z osoba która znajdzie dla mnie czas..choć wiem że w tym zabieganym świecie o to ciężko, ale naprawdę zazdroszczę ludziom którzy mają przyjaciół..

Gość przyjaciółka...21
nie , nie przeszkadza mi wiek ważne jaki ktoś jest i jeśli jest tak jak piszesz to cieszę się że tutaj piszesz:)

Gość przyjaciółka...21
to fakt..żaden facet nie zrezygnuje z kumpli tylko dlatego że dziewczyna chce aby poświęcał jej więcej czasu ale dziewczyna zrezygnuje ze spotkania z kumpela bo nagle chciał się spotkać już wiele razy tak miałam umówiłam się z moja była przyjaciółka od dziecka a ona mnie zlewala bo zawsze tylko jej chłopak..a gdy chłopak ja kopnal w du..to wtedy sobie przypomniała..

Gość Szukajaca przyjazni
Ja tez sie ciesze, ze weszlam na ten temat, fajnie by bylo miec internetowa przyjaciolke, przyjaciela juz mam

Gość przyjaciółka...21
ja właściwie nigdy nie przepadalam za znajomościami internetowymi ale tutaj może i szybciej kogoś znajdę niż w realu z tym moim podejściem..bo charakter też mam niezły, ale tak jak pisałam boję się wchodzić tam gdzie już są grupki bo oni mają swój świat..i tak sobie myślę odkąd skończyła się szkoła to nikt mi nie został..jedynie koleżanki z byłej pracy, ludzie z którymi jestem na 'czesc'..ale to nie to samo.

Gość przyjaciółka...21
a wiem że gdy się już rozkręcę to jestem towarzyska, najgorzej mi właśnie 'wskoczyć' w tłum ludzi, pokazać się jaka jestem..a tak to zwykle milcze albo się uśmiecham, przytakując. A prawdziwa ja to osoba wygadana mająca swoje cele i zainteresowania ale najwidoczniej moja wstydliwość mi na to nie pozwala żeby się tym dzielić z otoczeniem

Gość przyjaciółka...21
więc czy jest ktoś kto chce pogadać..?

Gość Szukajaca przyjazni
Heh ja tez jestem wstydliwa, musze najpierw kogos dobrze poznac, aby swobodnie z nim rozmawiac i w ogole.

Gość co za geje
a powiedz coś więcej o sobie, jestes szalona itp. nie chodzi mi o takie szaleństwo jak wypicie 2 butelek wódki w godzinę ,ale np. lubisz sobie robić niewinne żarty? typu podszywy na kafe? poważnie pytam, poznalam tu kiedys kogoś a mnie zjechał za to że lubię się czasem ponabijać :o taki sztywniak był

Gość Szukajaca przyjazni
Wiadomo, ze ja : )

Gość taki tam jeden...
ja moge zaproponowac jedynie przyjazn online bom z daleka :) jezeli szukasz kogos "zywego" to ja odpada.

Gość przyjaciółka...21
jak ktoś chce pogadać to będę tutaj ok 21. Pozdrawiam..

Gość nie mam przyjaciol nikogo
taa moja kol umówi się ze mnąz łaski raz na kilka miesięcy po czym mijają 2 godziny i leci michasiowi obiad gotować :o obrzydliwe...w dodatku olała inną kumpelę i jej urodziny tylko dla swojego misia... a myślę że faceci i tak nie lubią takich kobiet które poświęcają wszystko ale z tego co czytam Ty nie jesteś taką desperatką :) a masz chłopaka? (nie wiem czy napisałam ale ja też mam 21 lat i szukam nowych znajomych)

Gość przyjaciółka...21
mój gg jak coś 1.0.0..1.1.3.4.2.

Gość Szukajaca przyjazni
Odezwe sie, ale nie obiecuje, ze bede o 21

Gość no ale weź powiedz
skąd jesteś?

Gość przyjaciółka...21
z małopolski z Bronowic

Gość przyjaciółka...21
podszyw. Tutaj się już nie udzielam. Jak coś to piszcie na mój nr gg.

Gość Szukajaca przyjazni
Hej myslalam, ze Cie juz nie znajde, to napewno bylo Twoje gg