Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filiperek23

wczasy z dzieckiem

Polecane posty

Czy znacie fajne ,przyjazne dzieciom miejsce na wypoczynek nad morzem?Interesuje mnie jakiś pensjonat gdzie byłby np.plac zabaw czy małpi gaj.Fajnie jakby było wyżywienie na miejscu. Za wszystkie odpowiedzi b.dziękuję

Gość ciekawa:)
w górę...ja też jestem ciekawa odpowiedzi:)

Jeśli chodzi o jedzenie, to na każdym kroku jakaś knajpa, jak również w pensjonatach można wykupić sobie całodniowe jedzenie. Spokojne miasteczka. Polecam.

W jastrzębiej górze mają fajny hotel - primavera spa. Jest idealnie dostosowany do potrzeb rodziców z malymi dziećmi. Mają własne mini - przedszkole, animatorzy organizują różne zajęcia. Do tego można z dziećmi skorzystać z basenu itd.

Gość Frahnia

Jaki hotel wybrać dla 5-letniego dziecka w lipcu? Żeby nie było zbyt upalnie, żeby była infrastruktura itd. Może być z Rainbow z zajęciami dla dzieci organizowanymi na miesjcu przez to biuro, jeśli ktoś ma jakiś do polecenia.

Gość klimx
Dnia 27.02.2019 o 22:22, Gość Frahnia napisał:

Jaki hotel wybrać dla 5-letniego dziecka w lipcu? Żeby nie było zbyt upalnie, żeby była infrastruktura itd. Może być z Rainbow z zajęciami dla dzieci organizowanymi na miesjcu przez to biuro, jeśli ktoś ma jakiś do polecenia.

Zajrzyj na strone figloklubów, tam sa hotele z opisami i ocenami, pomocnymi :) 

Gość heyka
Dnia 13.03.2019 o 20:29, Gość klimx napisał:

Zajrzyj na strone figloklubów, tam sa hotele z opisami i ocenami, pomocnymi :) 

My sie wybieramy na Sardynię, do hotelu Aurum dei Pini Resort :) ale faktycznie, forum figloklubów jest pomocne w temacie :)