Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jebne zara

wiecie co zrobiłam? walnięta jestem...

Polecane posty

Gość jebne zara

napisałam maila do takiego fińskiego zespołu, żeby na swojej stronie umieścili teksty swoich piosenek bo to ważne dla mnie, ja pierdoleeee chociaż tyle, że napisałam, że jestem z Rumuni bo jakbym napisała z Polski toby wiedzieli kim jestem bo jestem ich jedyną polsą znjaomą na fejsie :D

Gość jebne zara
bo dopiero 1 płytę wydali. Zaprosili mnie raz na majspejsie i od tej pory ich słucham. W Finlandii i Niemczech już ich rozpoznają :) W Polsce to nawet nasze metalowe zespoły mają cięzko a co dopiero zagraniczne...

Gość jebne zara
no i to, że ja po angielsku kurwa mało jeszcze umiem i to pewnie nie miało rąk i nóg to co im wysłałam :D

Gość jebne zara
jak myślicie odpowiedzą mi? na majspejsie zawsze odpowiadali jak sie pytałam, na fejsie widzę, że też odpowiadają fanom

widac, ze mloda jestes bo podniecasz sie byle czym! lepiej zostaw te wszystkie "fejsbuki" "majspejsy" i inne oglupiacze i wyjdz z domu i poznaj prawdziwych ludzi! Biedna Rumunia :D

Gość jebne zara
tylko właśnie nie mam gdzie wyjść (piękno wiochy) przyjaciele zapomnieli o mnie jak skończyłam szkołę, od pażdziernika może będzie lepiej jak dalej do szkoły pójdę.

wiochy czasem maja swoj urok a jesli im tego brak, no coz, zostaja virtuale, fejsy, najsy, enka, tlity i inne rozgarniete nowinki netu :) do mnie przyjdz, opowiesz mi o tym zespole to i oto :)

Gość jebne zara
haha no własnie, jakbym miała gdzie iść to nie siedziałabym na fejsach :D a gdzie mam do Ciebie przyjść co? hahaha :)

Gość jebne zara
ja się nakręcam? oj nie pochlebiaj sobie zbytnio :P może wreszcie tej nocy osiągnę oobe to przyjdzie moja dusza do ciebie.....:)

Gość jebne zara
haha co Ty myślisz, że jak ze wsi jestem to nie wiem co to OOBE? ;P wykreuję sobie astralną różę w kolorze złotym. Tak mnie rozpoznasz :P

przyjdz do mnie, przyjdz, niech twa ducha wniknie w moja, na wskros, na wylot, tam i z powrotem i tak kilka razy :D uff, juz mi sie astralki spocily :P

Gość jebne zara
slow down bejbe ;P ja mam Cię przenikać pierwsza? a skąd będę wiedziała, że ty to ty a nie ktoś kto się podaje za ciebie? w astralu wszystko jest możliwe :)

rozpoznasz mnie, bede mrokim ktory cie otuli, ciemnoscia w ktorej swiatlo ginie, bede wszedzie gdzie tylko twoj astral poleci :)

Gość jebne zara
ŁAŁ ale tekstem pojechałeś ;P i tak wiem, że chodzi Ci tylko o przenikanie ale niech Ci będzie :P to o której mamy spotkanie, my astral lover? :D

pewno po 1ej, bo musze sie wyspac do 5ej, do pracy cholera ide :( a juz mi sie nie chce ale ciesze sie ze bedziemy TO robic :D oczywiscie mysle tylko o opdrozach astralnych :) o przenikaniu wszechswiata, o patrzeniu przed siebie, by ujrzec to co jest z tylu... i nie tylko to :)

Gość jebne zara
ja muszę wstać o czwartej :D mam gorzej :P dobrze więc jesteśmy umówieni po pierwszej :) tylko się nie spóźnij ! i wypatruj złotej róży :) tak na serio to żartuję sobie :P 2 razy mi się zdarzyło zacząłęłam wychodzić ale się przestraszyłam i wróciłam spowrotem...

mnie sie czasami zdarza, tylko spontan, ale rano wrazenia sa niesamowite! opowiem ci kiedys o nich, moja astral love :)

Gość jebne zara
już nie mogę się doczekać tych niesamowitych opowieści :) Teraz znikam przygotować się do naszej randki :D see ya later :) 🖐️