Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolor Mango

endometrioza a problemy z zajsciem w ciaze...

Polecane posty

hej ladies - w zeszlym miesiacu lekarz mi powiedzial, ze mam endometrioze - mialam juz operacje, zeby usunac 8cm torbiel (o ktorej nie wiedzialam - przez przypadek mi wykryli). lekarz powiedzial, ze jak chcemy miec dziecko to teraz jest na to idealny moment, wiec zaczelismy sie starac. lekarz stwierdzil, ze absolutnie nie ma zadnych powodow do zmartwienia, ze zajscie z ciaze powinno sie odbyc bez problemow - ale tak sie zastanawiam, czy ktoras z Was ma endometrioze i miala problem z zajsciem? ps. staramy sie narazie jeden cykl, wiec poki co nie panikuje :)

Gość anetkapyta
Ja mam i w ciaze zaszlam w 2 cyklu :) teraz mam 3 letnia corke i znowu lecze endometrioze :/

Gość anetkapyta
Mam brac tabletki non stop bez przerwy na okres biore cerazette

Gość jasna12345
Spokojna glowa, my staralismy sie pol roku, ale pewnie by sie szybciej udalo, tylko moj stres przeszkadzall. Jak dalismy sobie spokoj bo mialam isc na druga operacje to nagle buch, zaszlam :) Dzien przed operacja dowiedzialm sie, ze jestem w 5tc :) Teraz maly ma 2 lata, a torbiel jest ale sie nie powieksza, ja biore tabletki anty i jest ok, jak na razie :) Powodzonka :) !zagraj, każdy wygrywa! http://puzz.org.pl/?p=CdAbX1RqpRU