Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rlalskaowlaksowlae

Co myslicie o jej wlosach?foto

Polecane posty

Gość rlalskaowlaksowlae

Wszyscy mowia ze jak ma sie rzadkie wloski to tylko i koniecznie musza byc krotkie. a tu jest dziewczyna ktora ma rzadkie i błe wlosiny a do tego dlugie i wyglada wg mnie ladnie. http://i43.tinypic.com/wmqt4.jpg

Gość alauind
słomiane i przetluszczone.. to jest wedlug Ciebie ladne? to masz dziecino jakiś spaczony gust

Gość adamante
wyzelowane

Gość forjaaaaaaaaaaaa
Ja też mam takie cienkie:) I jeszcze nawet trochę dłuższe:P i w dupie to mam, nienawidzę krótkich męskich fryzur i bobów:P

Gość masz babo placek....
ma cienkie i albo mokre albo przetluszczone albo za duzo jakiegos produkty na nie nalozyla.

Gość rlalskaowlaksowlae
ale to nie ja! tylko mam tak samo ble wlosy jak ta dziewczyna(no nie mokre hehe jak to wy mowicie o niej) ale chodzi mi o to ze nawet majac rzadkie wlosy mozna nosic je dlugie. pisze to bo zawsze nosilam wlosy do ucha, farbowane na blond(naturalnie tez blond). od jakiegos czasu zapuszczam i kazdy twierdzi ze duzo ladniej mi w dluzszych niz tych krotkich. chce miec takie do obojczykow i kazdy mnie namawia abym je zapuscila do takiej dlugosci. ale mialam dylemat bo sa kurna rzadkie ale widze tyle dziewuch w rzadkich i cienkich wlosach ktore maja je dlugie i wygladaja ladnie.

Gość bardzo ladne wlosy
:)

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
ja uwazam ze dlugie wlosy bez wzgledu na to czy rzadkie czy geste u kobiety byc musza. jak ma rzadkie to wystarczy je modelowac, nie cieniowac ani nie pazurkowac tylko pozostawic rownej dlugosci, walnac se jakies pasemka czy fajny kolorek i bedzie ladnie. ja tez widuje wiele kobiet w rzadkich ale zadbanych i dlugich wlosach i sa ladne. wiadomo ze geste i grube wlosy sa zawsze ladniejsze ale te posiadaczki tych biedniejszych tez moga sie cieszyc dlugimi wloskami. poza tym to prawda. blondynki maja zazwyczaj rzadkie i biedne wloski. brunetki maja grube i geste. ja naleze do tych pierwszych a mam wlosy do ramion :D

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
a propos dziewczyny ze zdjecia. ma niewymodelowane wlosy i niepotrzebnie przedzialek z boku. dla rzadkich wlosow nie ma nic gorszego niz przedzialek z boku i cieniowanie. przy przedzialku z boku z jednej strony sa strasznie rzadkie i brzydko to wyglada. przy cieniowaniu wygladaja jak piora.