Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuz12

stresuje się . Praca . Proszę o rade ;/

Polecane posty

Gość zuz12

Już dostaje białej gorączki sprawa wyglada tak . miesiac temu zadzwoniłam do wujka , ze szukam pracy . Ma duża miedzynarodową firmę. Szybko dostałam telefon od jego asystentki a po 2 dniach byłam na rozmowie z Panią prezes. Była bardzo miła powiedziała , że poszukaja czegos dla mie , zobaczy co sie da zobic . Po 2 i pół tygodni zadzowniła do mnie pewna Pani z działu księgowości i umówiła się ze mna na rozmowe . Zaproponowała mi stanowisko sekretarki/ pracownika biurowego. Powiedziała , że nigdy nikogo nie mieli na takim stanowisku ale że zorganizuja mi komputer telefon itp ( a recepcja taka duża już tam była) . Pytała sie kiedy mogę zacząc i jakie sa moje wymagania finansowe. Była baaaaaaardzo sympatyczna . Ogóle nie wyglądała na taką osobę. Ta rozmowa odybyła sie tydzien temu . I problem jest w tym że musze sobie zrobic badania lekarske ona , żeby mi wydac skierowanie musi skontaktowac się ze swoja przełożona , żeby dała jej podkładke o tym czy mnie zatrudnią. Dzowniłąm w pt . do nich ponieważ jakbym miała zaczac od maja jak sugerowała nie wiem czy zdąrze sobie zrobic badaia nawet prywatnie. Zasugerowała , żebym zadzowniła do Pani praezes bo ona to może sie z nia kontaktowac tylko przez przełożoną a jesli mam do niej numer i Pani prezes wyraziła wczesniej zgode o tym żebym jak bede miała jakies pytania dzwoniła do niej ( bo tak byo ) żebym się zapytała . Zadzowniłam i Pani prezes była z dziwiona ze przez3 dni nie dostałam zadnej odpowiedzi i ze zaraz zadzowni do dziewczyn * i to wyjaśni a i wg miała sie ze mna skontaktowac szefowa działu a nie jej zastepczyi ;]. Oczywiscie nikt sie do mnie nie odezwał ta biedna kobieta , która ze mna rozmawiała mówi , że maja starszny pierdzielnik przed świetami itp . Ok zadzwoiłąm do niej dzis zeby sie przypomniec ( tak na wszelki wypadek ) powiedziała , ze o mnei pamieta , że spokojnie ale od rana ciągle siedzi przy telefonach bo ciagle ktos do niej dzowni ( faktycznie w tle słyszałam 2 rózne sygały tel ) . I sie stresuje że może zrezygmowali ze mnie ? czy mnie zwodza ? siedze przybita

Gość Gubernator Harry
ty ciołku, załatwiłaś fuchę po znajomości i jeszcze się boisz? siedź i czekaj, nie nerwuj się

Gość możesz mieć problem z badaniam
Czeka się nieraz tydzień, ale niekiedy zapisują od razu tego samego dnia. Najlepiej zapisz się na termin jak najszybciej (skierowania będziesz potrzebować dopiero na badaniach a nie podczas zapisu).

Gość zuz12
a jak mnie nie zatrudnia :( . Tym sie denerwuje ;/ / . Moze sie rozmyśłili ? Badania podstepluje mi znajomy lekarz.

Gość Mirosław Glajda
dasz sobie radę, na początku ucz się ile wlezie i nie przejmuj porażkami. Twój wujek zanim stanął na tej pozycji miał mnóstwo porażek... uwierz mi ;)

Gość zuz12
No tak ale ja bardzo potzrebuje pracy. A wiadomo jak jest ciezko. No on przebył dłłługa droge.

Gość lbouh
kolega ma racje. ewentualnie coś przyjaraj. to brzmi głupio i jak jakieś prowo, ale ja mówię poważnie :)

Gość cvdfvbftgrbrba
ale czego ty od nas oczekujesz? Albo ci dadza tą pracę, albo nie, nie od nas to zalezy. Ale fakt faktem, między świętami to mogli zwyczajnie o tobie zapomneć, bo np. u mnie połowa pracowników jest na urlopach, a ci co zostali mają roboty za dwóch. Ja bym na bank zapomniała o jakiejś tam krewnej szefa co szuka pracy. Zadzwoń po weekendzie i się przypomnij.

Gość zuz12
no tak ale nie odpowiedzieliście co o tym sadziecie . Bo ja już od zmysłów odchodze;/

Gość zuz12
własnie oczekiwałm jakiejs oceny sytułacji bo jestem zdezorientowana . Proponuja mi a potem cisza;/

Gość qwetet5
przecież ludzie już Ci napisali co o tym sądzą, czego Ty jeszcze chcesz? Masz załatwioną pracę a wydzwaniasz do nich jak potłuczona, mówią, że pamiętają i dadzą znać to siedź i czekaj. Ile Ty masz lat, że nie potrafisz zrozumieć?

Gość zuz12
ale czekam na wiecej opini . A jakby tobie zależało nie wydzwoaniłbys ? Bardzo tej pracy potrzebuje. A oni widze ze maja tam ostry pierdzielnik;/ Martwie sie , że potem weekend majowy . A poza tym jestem taka zawieszona bo nie wiem czy szukac czegos inego czy czekac;;

Gość zuz12
a zresza telefon raz na tydzien to nie grzech ;/

Gość qwetet5
ale nie rozumiem. Przecież Twój wujek ma tą firmę więc chyba ostateczne zdanie należy do niego? sama szukam pracy już pól roku, ale jak widzę, że każdy dostaje ją po znajomości to mnie szlag trafia. A Ty jeszcze się żalisz na forum bo nie dzwonią do Ciebie już, od razu :/

Gość zuz12
on się tym nie zajmuje . on jes ponad tym ;/ z reszta w ameryce jest .