Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

salatkaOwocowa

jak schudnac 7 kg?

Polecane posty

hej. moze mi ktos poradzic jakas skuteczna i niedroga diete? nie jestem gruba ale do mojego dobrego samopoczucia brakuje mi ok 8 kg. chcialabym schudnac w jak najkrotszym czasie. prosze o pomoc

mniej jesc..owoce,warzywa.woda mineralna.ja mam do zrzucenia 5 kg..ale postaram, sie zejsc do 36 rozmiaru

Gość tania jania
też miałam taki cel, schudłam 8 kg w 4 tygodnie i utrzymuję wagę bez problemu, żadnej wymyślnej diety nie stosowałam bo nie wierzę w takie dyrdymały, kilka zasad: jem wszystko ale małe ilości np. śniadanie jogurt naturalny+płatki, w ciągu dnia owoce, obiady małe, przeważnie warzywa, kasza, kurczak, dużo różnych zup gotowanych na warzywach, wszystko jem co mam stosunkowo mało kalorii, słodyczy prawie wcale, do tego, raz dziennie gimnastyka w domu, pół godziny różnych ćwiczeń, spacer na zewnątrz lub jazda rowerem

Gość jakiś koleś
trzeba isc na silownie. i cwiczyc na basenie. i najlepiej to isc na spacer codzienny. pozdrawiam serdecznie.... ::::: ************

dziekuje:) wlasnie staram sie mniej jesc. gram w siatke, w noge w zbijaka co wieczór, staram sie biegac:) ale nie bardzpo pomaga... sprobuje do tego cwiczen i jesc duuuzo owocow i warzyw:) oby pomoglo. bo 49 kg to moja wymarzona waga i nie bede sie wstydzila pokazac na plazy