Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anejo_reserva.

Czy kobiety w wieku lat 20 i więcej nigdy nie patrzą na młodszych?

Polecane posty

Gość anejo_reserva.

Nie chodzi mi nawet o związek, bo mogły by być z tym kłopoty ale czy nawet sex dla samej przyjemności nie wchodzi w grę? Czy kobiety w tym wieku interesują się tylko swoimi rówieśnikami i starszymi od nich?

Gość hrt5yrtgyt
ja miałam chłopaka on 21 ja 23

patrza na mlodszych jesli zachowuja sie wystarczajaco dojrzale;) ja mam 22 lata i nie miala bym problemu z zainteresowaniem sie mlodszym jesli nie zachowywal by sie jak dziecko;p

Wiek nie gra różnicy,ważne co ci serce podpowiada,kobiety patrza na młodszych ,nie wiem z kąt masz takie bzdurne informacje ale sa kłamstwem,znam mnustwo kobiet co maja młodszych partnerów.

patrza na mlodszych jesli zachowuja sie wystarczajaco dojrzale;) ja mam 22 lata i nie miala bym problemu z zainteresowaniem sie mlodszym jesli nie zachowywal by sie jak dziecko;p

Mój partner ma 25 a ja 26 i nie widzimy żadnego problemu,jesteśmy ze soba4 lata.Jest to kwestia dogadania ale też tego jaki ty masz gust i ambicje.

Jeśli jesteś ambitna mądra to wiadomo ze nie znajdziesz sobie jakiegoś szczyla bez zdania,a jesli kierujesz się seksem to nie ma chyba znaczenia

Gość anejo_reserva.
Mnie chodzi raczej o takie różnice czy jak jestem w liceum to czy spojrzy na mnie jakaś na przykład studentka. Bo wy tu piszecie o bardzo małych różnicach.

W tym wieku wszelkie różnice większe niż 2-3 lata bywają problemem. Tym bardziej, że mężczyźni wolniej dojrzewają, więc studentka nie będzie raczej zainteresowana licealistą, także pod względem seksualnym.

Gość zielona zaaaabka
ja nie patrze nawet na rowieśników, bo podobają mi się tacy wyglądający jak mezczyzni a nie chłopcy... W wieku o ktory pytasz faceci wyglądają jeszcze dziecinnie

Gość taksiesprawymaja
w tym przedziale ok 20 lat nawet 1 rok robi rożnice. I watpie zeby sie taka studentka spojrzała na licealiste, bo jak juz pisali wyżej nie będzie jej pociągał z wyglądu. Popatrz sobie na takich licealistow - wiek dojrzewania, trądzik, dziecinny wygląd itd. Chociaz oczywiście są wyjatki. Ale generalnie - kazda woli starszych

Gość to nieprawda!!!!!
mam 25 lat i jestem zakochana w 20-latku!jest boski i ani wiek ani nic innego mi w nim nie przeszadza