Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajedna12

moje bmi...

Polecane posty

wykazuje 17....czy to choroba?? bo ja dalej mysle ze jestem gruba a mam 157 cm i 42-44kg(dawno sie niewazylam) ostatni mi wykazalo 17 jak na wadze pokazalo ze 42 kg waze bo mam odskoki np po jedzeniu jest 43-44 a z rana 42....

Gość thry
według mnie jest dobrze :) a ile chcesz ważyć?

mam 157 cm waze wlasnie 42-43 kg i moim zdaniem...no cos...wlasnie tu chodzi o moja psyche ze caly czas mysle ze jestem za gruba;/ moj chlopak sie wkurza i to ostro....

Gość ja też mam 17
Moje też 17, czuję się i wyglądam b. dobrze. Uważam, że to akurat :)

dzieki:) wlasnie nooo wszyscy mowia ale schudlas a to to a to tamto ale ja jakos niepotrafie przyjmowac tych komplementow jako komplementy....moj chlopak i inni powtarzaja jakie to mam cudowne cialo bo pomimo mojej wagi i niskiego wzrostu mam duzy biust i zgrabna pupe ale zawsze mnie wkurzaja nogi....wszyscy mowia ze sa za chude.,..a ja dalej swoje...jak mozna podniesc swoja akceptacje?? co zrobic zeby poczuc sie lepiej? jak wy to robicie?

Gość lolitkaaa87
to jest niedowaga moja panno, ale oczywiscie wszystko zalezy od Twojego sposobu odzywiania i genow, bo ja waze o 20 kg wiecej przy 165cm a wcale gruba nie jestem :)

niekatuje sie jakimis dietami, sniadania jem slodkiego tez se nieodmawiam, cwicze ...kiedys wazylam 54 kg jak mialam 13 lat teraz waze 42-43 a mam prawie 18

Najlepsze jest to, że będąc bardzo szczupłym, ale mając nie wycwiczone mięśnie można mieć wrażenie, że brzuch odstaje. W końcu nic nie trzyma jelit, a reszta ciała jest chuda ;)

Gość lolitkaaa87
zgadzam sie z przedmowczynia :) a co do Ciebie autorko to po prostu masz bardzo dobra przemiane materii- tylko zazdroscic :)

Gość egrer
a co dzisiaj zjadłaś?