Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemiksercowy

to tylko przyjazn czy juz cos wiecej...

Polecane posty

Gość problemiksercowy

od 10 miesiecy jestem mezatka, do tej pory nie bylo miedzy nami zadnych spiec, ale ostatnio coraz czesciej sie klocimy, o byle glupoty, on zaczal czesciej pic, wtedy wyzywa mnie od roznych, kaze wypierdalac i w ogole, na nastepny dzien przeprasza, przez jakis czas jest ok i pozniej od nowa to samo :( ale chodzi o cos innego- w tych trudnych dla mnie chwilach wsparciem jest ON- przyjaciel, czlowiek z ktorym studiowalam przez rok, facet, ktory czul do mnie cos powazniejszego, ale przed slubem nigdy mi tego nie powiedzial a teraz ja sama nie wiem co myslec- coraz czesciej zastanawiam sie, czy oby ja go nie kocham a moje malzenstwo to tylko jedna wielka sciema :/ czy powinnam sie z nim spotykac?

hahahhaaha;-)) koles - sorry maloznek - ci mowi w.....laj a ty mowisz ze pozniej jest ok?????????????????;-))) chyba mamy innych kolegow i kolezanki;-)

Gość problemiksercowy
zle sie wyrazilam- wg niego jest ok

jak w ogole nmozesz byc dalej z kims kto sie tak odezwal do ciebie? no coz ludzi widocznie maja rozne standardy - ja sama n ie uzywam takich slow i nikt sie tak do mnie jeszcze nie zwrocil

Gość problemiksercowy
powiedzmy, ze sprawa ja-maz jest tu najmniej istotna dla mnie liczy sie, czy powinnam sie spotykac z tym drugim, skoro moje uczucia w stosunku do niego zaczynaja przybierac taka a nie inna forme