Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula.20

jak go poderwac

Polecane posty

Gość paula.20

Jakis czas temu poznalam w pracy fajnego chlopaka. Jest to dostawca gazet. Kilka razy rozmawialismy ale tak sluzbowo. Moze poradzicie jak go poderwac?

Porozmawiaj z nim, ale nie słuzbowo. Zapytaj jak mu mija dzien, czy lubi swoja prace, jakie gazety poleca ;p itp.

Gość paula.20
jestem dosc ladna dziewczyna, i mysle ze moge mu sie podobac. wydaje mi sie ze on jest troche niesmialy. kiedys probowal do mnie zagadac ale dalam plame.

zacznij z nim delikatnie flirtowac...moze zaproponuj wypad do kina...? tak po kolezensku ...

musisz wejśc z nim w tematy bardziej prywatne w rozmowach... bo tak służbowo to do niczego nie zajdziecie...

Gość paula.20
z tym wypadem do kina to niezly pomysl ale bardziej nierealny. on jest z innego miasta i u mnie jest tylko przejazdem.nigdy nie bylam dobra w flirtrowaniu z facetami zawsze to wychodzilo z ich strony.nie chcialabym by wygladalo to sztucznie ani tak jakbym sie narzucala. wolalabym by to wyszlo tak naturalnie. co prawda ze dwa razy sama do niego zagadnelam ale byla to zaledwie wymiana paru slow.moze poradzicie cos jeszcze?