Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tineczka nin

miłość czy rozsądek , co wybrac????;/

Polecane posty

Gość tineczka nin

jestem z chlopakiem prawie trzy lata;/ bardzo go kocham , wczesniej go troche olewałam bo mialam duzo nauki;/ od 4 miesiecy w ogole nam sie nie uklada;/nie ma dla mnie czasu, wczesniej to caly czas ise chcial spotykac a teraz ...;(powiedzial mi ze tata mu chce przepisac gospodarke ,a ja nie chce takiego zycia na gospodarstwie, studiuje i chciałabym miec zycie spokojne;( on jednak lubi prace na wsi , jednak mówi ze mnie kocha, co mam zobic jak on postanowi zostac na gospodarstwie;( powiedzial mi ze sam nie wie co zrobic, bo zdaje sobie sprawe ze ja nie chce miec zadnych pól gospodarstw itd;( doradzcie mi jak go namówic do tego żeby zmienił zdanie ;(( jestem załamana;(

jesli zycie z nim Cie unieszczeliwi..sama mysl o nim juz to czyni to chyba nie ten jedyny

Gość wiec jesli o marketowe
daj sobie spokój po co Ci takie bamber, zero życia z takim

Gość tineczka nin
to moj pierwszy chlopak na powaznie i jestem bardzo w nim zakochana;(on nie ma teraz dla mnie czasu bo ciagle pomaga rodzicom;(w tym roku konczy studia, to jest ostatni dzwonek zebym go namowila do zmiany decyzji;(

Gość tineczka nin
lubie swierzego mleka popic , lubie zapach konskiego lajna uwielbiam jak mnie rżnie spocony moj facet w gumiakach na nogach. kocham go

Gość tineczka nin
on mi mowi ze ja bym sie niedotykała do niczego tylko bym jezdzila do pracy , ale to tylko tak sie mówi a potem się okazuje co innego;(

Gość tineczka nin
bardzo śmieszne z tym podszywaniem sie, jak cie ne interesuje ten topik to zmykaj

Gość tineczka nin
bo wiecie ja jestem ze szlacheckiego domu i chcialabym tylko bym byla jego pieszczochem bede mu obciagala , robila w lozku co chce ale w pole do roboty ni do obrzadku nie pojde

Gość tineczka nin
jest mi przykro z eteraz mnie tak olewa;( na nic nie ma czasu;( jak go przekonac zeby nie zostawał na gospodarstwie;(

Hmm... no ciężka sprawa... ale w sumie może tak być. Jesli to spore gospodarstwo to raczej maszyny wiekszośc rzeczy robią, trzeba tylko odpowiednie przyciski powciskać :P mja kuzynka wyszła zamąz tak podobnie jak ty... i są już chyba z 7 lat po ślubie i się nie dotyka do tego, tak jak obiecał... jeszcze 2 lata studiów kończyła dziennie jak ślub wzięli.

Gość tineczka nin
każe mi w chustce na glowie chodzić i się do koła gospodyń zapisać.

Gość tineczka nin
ja nie wiem co ja mam zrobic jak on postanowi tak na 100 procent ze zosaje na gospodarstwie;(

Gość tineczka nin
tam nawet w okolicy trasy nie ma , to gdzie ja swoje pieniadze zarobie? a on skąpy jajka mi na śniadanie liczy

Gość tineczka nin
nie zwracajcie uwagi na ten podszyw;/

Gość tineczka nin
ten z 23.04

Gość tineczka nin
ten z 23.08

Gość tineczka nin
doradzcie mi;/

Gość tineczka nin
up up;/