Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikodema24

Czy jest sie czym niepokoic?

Polecane posty

Gość nikodema24

Mój chłopak napisał do koleżanki i pytał ją kiedy go odwiedzi? wziąl od niej nr telefonu znam ja bo jego koleżanka kiedyś nam ją przedstawiła Kiedyś dzwonił do niej do pracy pogadać i kiedyś pojechał ją o dowiedzić z kolegą bo gdzieś byli coś oglądać i przy okazji ją odwiedził Teraz po 3 latach znowu się odezwał do niej p pytał kiedy go odwiedzi wziąl od niej nr tel. i pisał ze sie wybiera w jej okolice i mogli by się spotkać Czy powinnam się niepokoić czy przesadzam? co sądzicie ?

Gość po co ma sie z nia spotykac
pojedz z nim i po klopocie:) i przy niej go caluj namietnie niech widzi ze nie ma szans:)

koles ja podrywa/adoruje - czy jest sie czym martwic to juz zalezy na ile ci ta sytuacja pasuje

Gość nikodema24
niby to tylko koleżanka spotykacie się z kolegami koleżankami?

Gość 45654654646456546546
no tak facet to niemoże ,ale jak do was co tydzen łaszą się jakieś łebki i chca umawiać na piwka to już ok.

tak - ja sie spotykam. ale wedlug mnie twoj chlopak wyraznie zabiega o kontakt z tamta i jakos tak zawsze "jest w okolicy" to co innego niz wyjscie na piwo z kumplem

no bo to jest tak ze to faceci zazwyczj proponuja rozne spotkania itp wiec teraz tak jest zwiazek chlopak i dziewczyna i ona ma co miesiac 5 propozycji spotkan od kolesi ,a koles ma 1 od lasi (bo to faceci czesciej prosza ) to co ? on chyba tez moze kolezance zaproponowac piwko czy juz nie ? ..bo tak to wychodzi ze facet ma siedziec cicho i nieodzywac ,ale w tym momencie jego kobiete moze adorowac 10 kolesi.

Gość nikodema24
no ja sie nie spotykam

a masz propozycje czesto ?

to zalezy od ludzi tu nie ma "rozkladu jazdy";-)) ja nie ograniczam bo sama tego nie lubie;-)) a i sama tez aktywnie na kawe zapraszam;-))

on wyraźnie szuka z nią kontaktu... tylko po co?? Może po prostu lubią się i jest ciekaw, co u niej... a może chodzi o cos poważniejszego..

ja wręcz odwrotnie... spotykam się wyłacznie albo w wiekszym gronie ze znajomymi albo z koleżankami i to rzadko...a mój facet jak coś to tylko z tymi samymi kuplami.. Jakby zaprosił jakąs laskę na kawę, to bym mu chyba jaja urwała... zresztą, on mi też jakbym umówiła się z jakims facetem :P

jesli mezczyzna szuka kontaktu z kobieta, ktora nie jest jego dawna kumpela, to zawsze chodzi o jedno - ona przykuwa jego uwage.....;-)

Gość nikodema24
Mam czesto propozycje ale odmawiam bo mysle ze mogla by sie to nie spodobac chlopakowi

masz na mysli tego samego chlopaka co sie ugania za jakas laska z innej miejscowosci?;-))