Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem kurde

Czy to normalne u faceta?

Polecane posty

Ciągle się robię mu o to wyrzuty, ale on twierdzi ze tak go wychowali rodzice w domu więc całuje w policzek koleżanki na powitanie i pożegnanie. Mnie jest wtedy bardzo głupio ale w końcu łaskawie stwierdził że nie będzie tak przy mnie robił. Podejrzewam że jak mnie nie będzie to pewnie bedzie robił co chce z koleżankami :o Stąd pytanie -czy Wasi faceci też tak robią? Chyba tylko jacyś zniewieściali :o

Gość ja caluje swoje kolezanki
na powitanie i pozegnanie w policzek przy swojej dziewczynie i ona nie ma mi tego za zle.

ale ja mam za złe :o tym bardziej że mają kółko wzajemnej adoracji na facebooku i flirtują tam ze sobą :o aż się boję co mogą razem robić w realu (nie znam za dobrze tych dziewczyn więc nie chodzę z nimi na piwo)

Gość liugyfpaa
nie daj sobie wmówić że to normalne, bądz rozsądna to jest nie na miejscu jeśli ma się dziewczynę.

Gość A prawda jest taka, że...
to żaden problem, zacznij całować jego i swoich kolegów na powitanie i pożegnanie, niech poczuje, jak to jest, skoro uważa, że nie ma problemu, to tobie też wolno .... to działa!

Gość kozka starszego bacy
moj maz tez zawsze calowal i nadal caluje swoje dobre znajome w policzek a na pozegnaie przytula. nie widze w tym problemu.

jak na moje oko to są takie męskie prowokacje - robi to specjalnie żebyś była zazdrosna. Olej to. Dżentelman wita się poprzez uścisk dłoni albo pocałunek w rękę a nie jakies kizi mizi po policzkach. To sa kobiece gesty.

połowa z Was twierdzi, że to normalne, druga połowa że nie... W każdym razie teraz ja zacznę specjalnie przy nim całować koleżanki i kolegów. Co za durne wytłumaczenie 'ze go tak wychowali'; żenada :o Pewnie i tak niewiele go to obejdzie ale zobaczymy :o

Ja tam nie wiem... nie witam sie z kolegami tak. Całuje się z rodziną , ewentualnie jak składam komuś życzenia to go musne w polika. Ale nie całuje żadnych facetów po policzkach na powitanie . I dla mnie faceci którzy tak robią sa śmieszni.

racja, to jest albo jakieś nienormalne albo gejowskie. Nie wiem dlaczego wg niego robię z igły widły. jak będę zlewać to on pomysli że może pozwolic sobie jeszcze na więcej :o

jak pozwoli sobie na jeszcze więcej to będzie kolejna prowokacja, a ty się nie daj sprowokować. Ale za to sprytnie też możesz mu dać powody do zazdrości....Jak zobaczy że piszesz z kimś innym sms albo odbierasz tajemnicze telefony to mu się odechce całowac koleżanki.

Prazynka_87, dzięki za rady, skorzystam na pewno :)

Gość monikadddddddddddlllllllllllll
nie daj sobie wmowic ze to normalne.

Gość animenime
to wy jestescie nienormalne!!! calowanie sie na powitanie i pozegnanie w policzek jest zupelnie normalne.. ja sie witam tak ze swoimi kolegami/kolezankami, znajomymi swojego faceta czy to koledzy czy kolezanki i jakos dla nas wszystkich to normalnych odruch.tak samo w druga strone, on tez w ten sposob wita sie z moimi znajomymi(mowie o kobietach).ani on nie robi mi szopek z tego powodu ani ja jemu.i zapewniam was ze moj facet nie jest zniewiesciały!!.nie badzcie dziecinne.. az tak jestescie zazdrosne o swoich facetow ze nawet nie wolno im przywitac sie ze znaJOMYMI??WEZCIE ICH ZAMKNIJCIE W KLATCE BO NIEDLUGO USCISK DLONI BEDZIE ZAKAZAQNY... a autorka jest glupia gesia!!wez zostaw chlopaka bo jestes nienormalna czepiajac sie o takie pierdoly.. daj mu zyc!!! chlopak ma racje..

Gość Mars napada
Autorko to ja Ci powiem co mój zrobił kiedyś. Cmoknął swoją długoletnią koleżankę w usta przy mnie jak składał jej życzenia... Wkurwiłam się ostro. Nawet jeżeli to ona go pocałowała, a on po prostu nie "uciekł" to sorry, ale dla mnie przegięcie. A takie tam witanie w policzek osobiście mi nie przeszkadza. Raz się wita raz nie, więc jakoś mnie to nie boli

A ja i tak obstawiam że te gesty są zarezerwowane dla kobiet! facet jest facetem i ma być męski a nie jakieś kizi mizi buzi buzi...:P

Gość animenime
prazynka jak dorosniesz to zrozumiesz..jak narazie to siano jeszcze w glowie masz..jak i autorka.. przywiazcie swoich facetow kajdankami do kaloryferow niech siedza i z nikim sie nie widuja.. a ze facet pocalowal w usta kolezanke to przeginka!!!

Gość rrrwww
"racja, to jest albo jakieś nienormalne albo gejowskie" no faktycznie całowanie kobiet jest bardzo gejowskie

Gość faceto o którym mowa
Chyba autorka tego tematu trochę przesadza ;p Nie daje znajomej buzi na każde powitanie i do widzenia. Zdarzy się, że jakaś znajoma raz na ruski rok, do której wyciągnę rękę na powitanie to robi gest w postaci buziaka w polik ale to bardziej z jej strony. Jeśli chodzi o całowanie w polik, to składając życzenia nie jest czymś złym moim zdaniem kiedy się da buziaka w polik. Ale na pewno nie całuje się na każde byle cześć i itp, bez przesady.

Gość Mój facet całuje w usta moje
koleżanki i w cale nie jest zniewieściały. Jest to całkiem normalne u facetów.

Gość hvgcf
moj facet nie caluje kolezanek, mowi czesc i tyle. zreszta wielu kolezanek nie ma, bo my akurat uwazamy ze jak sie jest z kims w zwiazku, to lepiej zrezygnowac z przeciwnej plci :P u nas to sie sprawdza.

Napiszę tak - szukasz dziury w całym. Jak człowiek nie ma rzeczywistych problemów, to sam je sobie wynajduje i Ty jesteś takim przypadkiem. On się z tymi koleżankami nie liże, a wymieniają pocałunek w policzek. Mnie również się to zdarza, choć bywa, że i witam się z kobietami poprzez uścisk ręki. Tak czy owak stanowczo Autorko przesadzasz. Twój facet nie robi nic zdrożnego.

Generalnie to przyszło do nas z kultury południowców (którymi tak się drogie Panie zachwycacie co do zasady). Tam nawet faceci potrafią się tak witać i żegnać. W Polsce jest to obecnie powszechne i nie znam wielu osób, które by przynajmniej w gronie lepszych znajomych witali się poprzez zwykłe "cześć" lub podanie ręki (mówię oczywiście w relacji kobieta-facet).

Gość wdwcefde
to nie jest zniewiaściałość tylko takie wychowanie, kultura. A np w Hiszpanii to widok codzienny, stały

Gość przezylam juz 42 lata
i nigdy nie widzialam zeby ktos sie obcmokiwal na powitanie lub pozegnanie z kolezankami badz kolegami . Smieszne to jest i falszywe .

Gość zalaaaammkaaa
Zenujace to jest,zwlaszcza u polakow.Inne kraje owszem maja cos takiego jak cmokanie w policzek,np cypr,ale jest to i tak falszywe.Nie rozumiem takiego sposobu witania sie,tym bardziej u faceta.

Gość tobi...
Nie wiem co do tego ma jakaś falszywosc??? Wśród wszystkich moich znajomych jest to normalny sposób powitania. Autorko wyjmij szczotkę z tyłka a życie będzie milsze.