Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem kurde

Czy to normalne u faceta?

Polecane posty

Gość zalaaaammkaaa
Reka a usta..spora roznica.Mowie o ludziach,ktorzy tak sie witaja a za chwile robia plecy. Co to za sposob witania? Po co???

Gość zalaaaammkaaa
To taka moda :D sciagnieta z innych krajow,bo kiedys calowalo sie rodzine a dzis jak popadnie. Niemcy np uznaja za niestosowne calowanie innych procz rodziny. Wiec nie dziwcie sie autorce,bo co kraj to obyczaj. Co czlowiek to inne zasady . Osobiscie nie wyobrazam sobie mojego faceta,ktory ma 2 m i jest spory,zeby calowal sie jak pizdus z kolezaneczkami. Zalosne i niemeskie. A jego usta sa zarezerwowane dla mnie ;) ponad to taki sposob witania sie swiadczy o sporej zazylosci w kontaktach. No chyba,ze calujecie ot tak,bo modnie.

Gość zalaaaammkaaa
To fakt. Polacy z wielka latwoscia i przyswajalnoscia czerpia od innych. Zazwyczaj mlode osoby maja taki sposob na witanie sie.Osobiscie mam 33 lata,znajomych w tym samym wieku badz starszych i zadne z nas nie cmoka sie co chwile na dzien sobry i do widzenia.

Heh :), zatem wystarczyło kilka lat różnicy - jestem od Ciebie o kilka lat młodszy i wśród moich znajomych jest to powszechne, choć nie całkowicie powszechne. Przypuszczam, że u nastolatków (15+) lub studentów obecnych stanowi to już absolutny standard.

Gość dziś na pomarańczowo
ja się tak witam z dobrymi koleżankami jedynie i z jednym naprawdę dobrym kumplem. ale przy moim facecie raczej bym sobie darowała całowanie kolegi w policzek, wiem jakby zareagował. w jego środowisku mężczyźni witają się męskim uściskiem dłoni, a kobietom mówi się po prostu cześć czy dzień dobry.

Gość zalaaaammkaaa
Dokladnie :)

Gość tobi...
Jestem w podobnym wieku co załamka. Przyczym znajomych mam też pod 40. I też to jest standard. Wszystko zależy też od grona znajomych i przyjaciol.

Gość zalaaaammkaaa
Bardzo tez powszechne w srodowisku homoseksualnym. Moze to sposob na " bratanie sie", wiez krwi :D moim zdaniem taka bliskosc nie jest nikomu do niczego przydatna i niczego nie udowadnia a ped za moda..coz. Niekomfortowe jest natomiast stawianie osob,ktore nie maja takiego zwyczaju w syt,kiedy " pozadane" jest powitanie sie calowaniem. Pocalowac bo tak wypada czy byc soba? Ja osobiscie nie lubie zadnych spoufalan cielesnych,nawet z przyjaciolka :)

nie rozumiem kolesi który całują po policzkach swoje koleżanki? Wystarczy zwykłe cześć, a co najwyżej podanie dłoni

Zalaaaammkooo, co do środowisk homoseksualnych to też może być to mit. Tzn. mam znajomych gejów i bi, a co za tym idzie nieco te środowiska również znam i wśród nich nie jest to wcale popularne. Być może jest jak pisze tobi - zależy od grupy.

Gość tobi...
hehe na początku fałszywosc potem homoseksualizm. Znów co innego co ma jedno do drugiego. Kiedyś kobieta która golila nogi była traktowana jak prostytutka. Tak więc czasy się zmieniły i zachowania też. po co się podniecać i zaraz wszystkim homoseksualizm przypisywać. nie bawmy się w kler i jedyna prawdę oświecona. nie chcesz się całować na przywitanie to podaj rękę nikt się nie obrazi. i tyle w temacie.

Gość zalaaaammkaaa
Akurat znam baaardzo sporo homoseksualistow i jest to popularne. Byc moze ci,ktorzy sie z tym nie obnosza,witaja sie inaczej. Taka ostentacyjnosc. Dane jest mi mieszkac w wielkim miescie,przebywac wsrod roznych srodowisk,kultur etc i calowanie to domena mlodziezy zazwyczaj.Jeszcze nie spotkalam sie z tym,iz jest to normalne. Procz poludniowcow,o ktorych mowa,ale to raczej wynika z ich kultury niz zazylosci w kontaktach.

Gość pierdziulugulu
Forma tego tematu i jego treść pozostawia wiele do życzenia, ale mimo wszystko odpowiem na ta prowokację. Młodzi ludzie tak nie robią w 21 wieku. Mam kuzyna, który tak postępuje, ale wita i żegna się tak ze wszystkimi, zarówno kobietami jak i mężczyznami, bez wyjątku. Facet jest po 40 i studiował w Związku Radzieckim. Przypuszczam, że od nich wyniósł ten zwyczaj. Jeśli owy człowiek całuje tylko kobiety to ma to aspekt erotyczny i po prostu lubi to robić. Może sprawia mu to przyjemność. Tak czy inaczej prawdy się nie dowiesz. Zwłaszcza pisząc z nami tu na forum.

Gość zalaaaammkaaa
Nie bawie sie w kler. Dyskutujemy jedynie. Nie obrazilam homoseksualistow. Pisze o ostentacyjnym zachowaniu. Mozna porownac do golenia nog pod pewnym katem. Coz,kazdy ma swoje zasady i sposob witania. I kazdy ma prawo do opinii na kazdy temat.

Zalamko, ja również mieszkam w dużym mieście i tym samym także obracam się wśród różnych kultur. Przypuszczam, że jedne grupki tak robią, inne nie. Choć homoseksualiści to raczej relatywnie zamknięte grono. tak czy owak jakbym miał stawiać prognozę, to na moje oko takie zachowanie będzie w społeczeństwie jako całości postępować.

Gość zalaaaammkaaa
Ja na cmoczki sie nie pisze :)

Gość zalaaaammkaaa
Ja na cmoczki sie nie pisze :)

Gość zalaaaammkaaa
Czyli wychodzi na to,ze wszyscy zyja w wielkiej milosci i bliskosci,calujac sie na dzien dobry i do widzenia :) czy nawet mimo nieporozumien a czasem klotni cmoki sa niezbednikiem i wystepuja? Mniemam tez,ze wyjatkowi ludzie z cmokajacych sie,gdyz na pewno nie obgaduja :)

Gość Oj tam dziewczyno mój
to uprawia seks z koleżankami i nic do tego nie mam a Ty wydziwiasz